Windows XP Professional SP3 TR
-
Valla şu sınavlar bitsin kendim yapacam XP mi adıda Break'S XP olacak :) Laptop için raid sürücüleri eklenmiş media player 11 vs. temasiz bişey yapıcam kendime. En sağlamı tabi herşeyden önce 64bit XP bulmam lazım.
-
Cd Key :MR49R-DRJXX-M6PX2-V96BF-8CKBJ

W!nd0ws XP Professional SP3 TR + Stabilite Gereksinimler | 658 MB - RS (4 Link)
TR: Mrb portal sakinleri. Bir çok sitede XP'nin SP3'lü şişirme entegreli saçma sapan şekilde dağıtımlarını muhakkak görüyorsunuz yada indirip kuruyorsunuz. Fakat bir çok kullanıcı bu SP3 entegreli klişe windows'u kurduktan sonra çeşitli hatalar aldıklarını söylüyorlar. Bir çoğuda memnun olmadığını ve ''Yokmu adam gibi SP3 XP'' gibi yorumlar yapmaktadırlar.
Biz ise tüm bunlara kayıtsız kalmayıp prensibimizi bozup sizin için abartısız, katıksız, şişirmesiz : ) bir SP3 XP hazırladık.
Özellikleri:
- Hiç bir eklenti katmadık
- Hiç bir bileşen eksiltmedik
- Kurulum için ilgili ürün anahtarı CD'ye dahil edildi.
- CD' Boot (ön yükleme) biçiminde hazırlandı.
- Sadece SP2 Pro sürüme SP3 entegresi en stabil yöntemle el zahmetiyle yapıldı
- Önce Bir cafede 7 bilgisayara kuruldu ve bir kaç gün takibi yapıldı. Hata gözlemlenmedi.
- Hatta Vista kurulu bir bilgisayara bizim yaptığımız SP^3 XP ile disk biçimlendirildi XP kuruldu. Sorunsuz şekilde çalılştı kullanılmakta.
Evet anladığınız gibi temiz bir iş yapıldı. Ne extra programlar nede temalar entegre edilmedi sadece SP3 entegre edildi ve dikkat ettiyseniz bir CD boyutunu aşmamış normal cd'lere sığacak sekildedir. Zaten bu olay bayat bir iş haline geldi önüne gelen hevesini almak adına bir Xp cd si hazırlıyor kendine göre özellestirip dağıtıyor. Bz buna karşıyız ve genel manada stabil bir işletim sistemi sahibi olasınız diye çaba sarfettik.. SP3 CD'mizle ilgilenenler için çok önemli bileşenleri "Stabilite Gereksimler başlığı altında download linkleriyle de dertledik.
CD Özellikleri bu, tuttuysanız indirip güvenle kurun, sorun çıkması çok düşük bir ihtimal. indirip kurduysanız ''Kurulum sonrası Stabilite Gereksimleri'' Başlığı altındaki bileşenleri mutlaka yükleyin.
DOWNLOAD
32 Bit - 658 MB - RS (Only Turkish)
NOT: indirdiğiniz dosya içinde iso kalıbını nero burning room yada Ultra iso ile cd'ye yazdirip kullanin. Rahat rahat alıntı yapılabilsin diye rar şifresi eklenmedi. Şifresizdir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Kurulum Sonrası Stabilite Gereksimler
Bizim hazırladığımız XP CD'sinden sisteminizi kurduysanız bazı tavsiyelerimizede kulak vermeniz sizin için çok iyi olacaktır. CD ile beraber gelmeyen fakat Microsoftun kendi üretimi olan bu yamalar ve araçlar sayesinde internet ve masa üstü işlerinizde sıkıntı yaşamaz sorunsuz kullanım özgürlügüne sahip olursunuz. Alttaki işlemleri uygulayın.
1- Sistemi kurduktan sonra Evvela güncelleştirme yapabilmek için XP'nizi Legal hale getirin, bunun için LegaL XP Araçlarını Buraya Tıklatıp indirin ve Uygulayın. Yeniler için Bir de Uygulama Videosu Ekledim. Ve dikkat, bu işlemden sonra Otomatik güncelleştirmeleri açın ve hemen güncellemeler indirilip kurulsun bu işlemden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2- internette güvenli bir şekilde gezinti için internet Explorer 7 öneriyorum hemen indirip kurun, indirmek için Tıklatın.
3- Grafik tabanlı uygulamaları (3D,2D vb.) ve oyunları rahatca çalıştırabilmeniz için DirectX'in güncel sürümünü buraya Tıklatarak mutlaka indirip kurun
4-Masa üstü uygulamalar ve web uygulamalarının günümüzde gereksim duyduğu diğer bir araç'da Microsoft .NET Framework. 3.5 en güncel sürümüdür. Buraya tıklatıp indirin sonrada kurun.
5-Ve video, müzik oynatmanın en orjinal şekli olan Windows media player 11 in en güncel Türkçe versiyonunu indirmek için tıklatın
6- Java tabanlı web sitelerini muhakkak kullanacaksınız bunun için Güncel Java 6'yı indirip kurun. indirmek için Tıklatın.
7- Web siteleri günümüzde Flash denilen animasyon formatlı içerikleri çok kullanır, bunları görüntülemek için mutlaka Flash Player'in güncel versiyonunu yükletin. Buraya Tıklarsanız iner.
8 internette gezinirken karşınıza çıkan zengin içerikli web sayfalarını tam anlamıyla görüntüleyebilmek için Adobe Shockwave Player'a ihtiyac duyacaksınız. indirmek için tıklatın.
isteğe Bağlı uygulamalar (öneriyorum yükleyin)
1- Buraya kadar her şey tamam "bide iyi bir antivirüs olsun be abi" diyorsanız kendi kullandığım Eset Nod32 Antivirus Business Edition 3.0.657.0 tavsiye ederim, Kaspersky'de iyidir fakat çok fazla sorgulama yapması sistemi kasmasından hoşlanmıyorum, nod herseyi otomatik yapıyor bırakıyor. indirmek için Tıklatın
2- Her tür formattaki videoyu açmanız bazen zordur, nette çok dolaşan sıkça video izleyen benim gibi hastalardan biriyseniz Codec paketi yükleyinki her videoyu sıkıntı yaşamadan izleyin, bunun için K-Lite Mega Codec Pack 4 en iyisi derim. indirmek için Tıklatın
3- Üstekiler tamammı? e şimdide bir dosya bilhassa Mp3 indirebileceğimiz sağlam reklamsız bir araca ihtiyacımız var, bunun için Bearshare denilen programın ücretli bizdeki kırılmış sürümünü buraya Tıklatarak indirin ve sınırsız indirme zevkini yaşayın.
4- Şimdide resimleri kesip biçebileceğimiz üstüne yazı hatta 3D yazı yazabilecegimiz bizimde çok kullandığımız bir araç olan Photo Brush'u indirin de şimdilik bu kadar diyelim.
Tüm bu extra yazılımlar zaten portalımızda güncel halleriyle mevcut, fakat bilgisizlikten yada üşenildiğinden bakılıp indirilip kullanılmıyor çogu kişi. Sizin için derleme ihtiyacı duyduk, listede olmayanları portalda bulup indirebilirsiniz. Bu kadar detaylı açıklamayı yeni başlayan arkadaşları düşünüp de hazırladık. Bazılarınız bunlar yeni seyler degil zaten biliyoruz gibi ukalalık yapıp sacmalamasın. Kolay gelsin Umarım faydalı olmuşuzdur. -
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
o kullandığınız perfect xp ler temizmi sanıyorsunuz :)
şimdi biri çıkıp atlar ben şu kadardır kulanıyorum sorun çıkmadı..
-----------------------------şukadar diyorum
2 yıl kullandım
her türlü bankacılık işlemini yaptım
+ yapan adam özel versiyonlarını para ile satıyor (özel optimize edilmişlerini)
int cafeere anında format herşeye hazır sistem satıyor..
şimdiye kadar bişi omadı , ama modifiye edimiş her xp nin tehlikeli oldunu biliyorum .
herkezin tercihi kendine.. ( en az 1 yıldır mavi ekran görmedim ) =)
now. Win7 Akar =)
-----------------------------sen kullan onu kullan kulllan :D
-
Eywalla Hocam :D çok İyi :)
-
tesekkurler hocam :))
-
dursun saol.
-
Bunun Sp1 i var mı Sp3 entegre ettik diye kasıntı sistemi makinalara kuruyorum ne zamandır.. sadece normal xp istiyorum kurduğum adam isterse gitsin güncellesin.. amk makinanın durumuna göre açılma 20 saniye sürüyo sanki atla deve alt tarafı xp ekranı geliyo 20 saniye sonra adam möl möl yüzüme bakıyo :|