Windows Xp Professional Sp3 Türkçe | Download...
-
designerboyalee bunu yazdı:
-----------------------------fark eden bişi yok arkadaşlar sp2ye entergre edilmiş sp3 le bu indirdiğiniz sp3 de aynı everest raporunda yazdığı gibi sürüm ve ayarlar aynı fark yok.
Bu Lİnklerdeki SP3 Sistem Özeti
Ýþletim Sistemi Özellikleri: OS Adý Microsoft Windows XP Professional OS Kodadý Whistler OS Dili Türkçe OS Çekirdek Türü Uniprocessor Free (32-bit) OS Sürüm 5.1.2600 (WinXP Retail) OS Servis Paketi Service Pack 3 OS Yükleme Tarihi 26.12.2008 OS Sistem Kökü C:\WINDOWS SP2 nin üzerine SP3 yaması ilave edilerek yapılan CD nin özeti
Ýþletim Sistemi Özellikleri: OS Adý Microsoft Windows XP Professional OS Kodadý Whistler OS Dili Türkçe OS Çekirdek Türü Multiprocessor Free (32-bit) OS Sürüm 5.1.2600 (WinXP Retail) OS Servis Paketi Service Pack 3 OS Yükleme Tarihi 27.09.2008 OS Sistem Kökü C:\WINDOWS
-----------------------------ama şu var sp2 nin tüm güncelleştirmelerini yapmadığın zaman sp3 yüklediğinde sistemde hatalar başlıyor
-
orası ayrı bu aralar zaten Generic Host Process For Win32 Service Hatası moda olduğu kurduğum entegreli makineler :) bakalım bu SP3 ü yükledim bugun bir makinede siftahını yaptım şuan aynı gibi gözüküyo ayarlar umarım ilerde bi sorun yaratmaz...
-
çok aptalca bi muhabbet problemler şöle oluşuyor mesela bazı programlar sp2 nin bir güncelleştirmesiyle çalışıyor ve bulamıyorsun o hangi güncelleştirme
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------
Güzel bişiye benzıyo bide rapid acuont olsa tadından gecmıyecek :=)
adam dolaylı yoldan rapid pre istiyor :D -
hackerteam550 bunu yazdı:
LNAU bunu yazdı:
Güzel bişiye benzıyo bide rapid acuont olsa tadından gecmıyecek :=)
adam dolaylı yoldan rapid pre istiyor :D
-----------------------------ahaha harbi ya öküzlük bize anlıyamadık:D:D