Windows Yazılım Sahteciliği Belasına Bulaştım [YARDIM]
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
sonucu cwp at.. :D
-----------------------------Bi tanesin ceo :D Çok sağol oldu valla :D Diğer arkadaşlarada teşekkür..
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Bi tanesin ceo :D Çok sağol oldu valla :D Diğer arkadaşlarada teşekkür..
-----------------------------eyw hocam sende saol. :)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
demirci bunu yazdı:
Görev yöneticsinde islemlere gel winlogon var islemi sonlandir yapicaksin 2 sn sonra tekrar acilicak
windows / system32 klasorunde winlogon dosyasi var. görev yöneticisinde islemlerlerde görevi sonlandir yapinca 2 saniyelik bi zamanin var winlogon dosyasini sil.
winlogon dosyasini sil deyip silmek istediğinizden eminmisiniz ekranı gelsin görev yöneticisinden işlemi sonlandır sonra evet deyip silebilirsin
winlogon.dll dosyasininda soyadini degistir. winlogon.dsl vs bisey yap tekrar kapatip ac duzelir.
programsiz garanti kurtulma :)
-----------------------------hoca işlemlerden sonlandıramıyorum taskmgr bunu yapamaz diyo. winlogon.exe silinmiyo ve winlogon.dll yok :|
@snnky
Dosya çalışmadı hoca
-----------------------------daha 10 gün önce ben kendim kullandım hocam halada aynı işletim sistemini kullanıyorum
edit: windows 7 için osenin sistem xp (: kafa gitmiş sorry
-
snnyk bunu yazdı:
MikRoBiT bunu yazdı:
demirci bunu yazdı:
Görev yöneticsinde islemlere gel winlogon var islemi sonlandir yapicaksin 2 sn sonra tekrar acilicak
windows / system32 klasorunde winlogon dosyasi var. görev yöneticisinde islemlerlerde görevi sonlandir yapinca 2 saniyelik bi zamanin var winlogon dosyasini sil.
winlogon dosyasini sil deyip silmek istediğinizden eminmisiniz ekranı gelsin görev yöneticisinden işlemi sonlandır sonra evet deyip silebilirsin
winlogon.dll dosyasininda soyadini degistir. winlogon.dsl vs bisey yap tekrar kapatip ac duzelir.
programsiz garanti kurtulma :)
-----------------------------hoca işlemlerden sonlandıramıyorum taskmgr bunu yapamaz diyo. winlogon.exe silinmiyo ve winlogon.dll yok :|
@snnky
Dosya çalışmadı hoca
-----------------------------daha 10 gün önce ben kendim kullandım hocam halada aynı işletim sistemini kullanıyorum
edit: windows 7 için osenin sistem xp (:
-----------------------------:):)
-
çözülmüş ama ben yinede dipnot ekliyeyim
legalXp > google ;)
-
karakutu bunu yazdı:
çözülmüş ama ben yinede dipnot ekliyeyim
legalXp > google ;)
-----------------------------+1
XP PRO ve XP Media Center Lisanslı cd sahibi olmama rağmen, senelerdir legal XP uygulanmış korsan XP kullanıyorum. sp-2 li makinalarda sorunsuz olarak windowsu legalliyor :)
-
Başlat > Çalıştır… ı açın. Regedit komutunu çalıştırın. WgaLogon klasörünü komple silin. Yolu aşağıdaki şemada. HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft WindowsNT CurrentVersion Winlogon Notify WgaLogon sil resetle düzelir