Windows7 De Localhost Kurulumu Hakında
-
windows 7 de localhost nasıl kurabilirim 0 dan görsel kaynaklara bakdım ama bişey anlayamadım yardımcı olacak bir mürid can aranıyor..
yada pm den tw id şifre vere bilirim yada buraya döküman halinde de koyabilirseniz sevinirim yararlı olmuş olur herkez faydalanır...
-
denetim masasından , programlar ve özelliklere gir . ordanda windows özelliklerini aç kapa var ahanda ordan yapıcan :D IIS ( internet information services )
-
Program Ekle Kaldir bolumunden Windows Bilesenlerine gel, IIS(Internet Information Services) i kuracaksin
-
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------
denetim masasından , programlar ve özelliklere gir . ordanda windows özelliklerini aç kapa var ahanda ordan yapıcan :D
-----------------------------paşam anlamıyon heralde 0 dan lazım diyorum :) kurabilirsen pm at tw şifresini verim kur
-
win 7 starter veya basic mi kullaniyorsun ?
-
ne için localhost? ne çalıştırıcaksın yani?
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------joomla kurucam biraz uğraşmak için hem kendimi geliştirmek adına
-
YasamaK bunu yazdı:
PsychoDawn bunu yazdı:
denetim masasından , programlar ve özelliklere gir . ordanda windows özelliklerini aç kapa var ahanda ordan yapıcan :D
-----------------------------paşam anlamıyon heralde 0 dan lazım diyorum :) kurabilirsen pm at tw şifresini verim kur
vallahi hocam bende Internet Information Services e tick atıp tamam deyince kendisi kuruyor ... denemek için notebook a kurdum hatta şimdi. -
ComputerWolf bunu yazdı:
win 7 starter veya basic mi kullaniyorsun ?
-----------------------------pm atım hocam sana id şifre yoladım
-
YasamaK bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------joomla kurucam biraz uğraşmak için hem kendimi geliştirmek adına
ozaman php ve sql falanda kurucaksın ... -
la joomla falan kuracaksan hic ugrasma, xampp kur :D