Windowsta ""Con"" İsimli Dosya Olstrmak!!
-
Bir Hintli, hic kimsenin Windows"da "con" isimli bir
klasor olusturamayacagini farketmis. ve gercektende dogru denedm olmadı :)))
Cok ilginc ve inanilmaz bir durum. Bill gates dahil
Tum microsoft ekibi bunun neden olduguna bir cevap
bulamamis yazıodu..
-
:)) sadece con değil aux.... gibi dosya isimleri de koymıyorsun.Ayrıca bill gates bunu biliyor merak etme :) Çünkü bu isimler özel isimleri belirttiği için bu isimlerden koydurtmuyorlar
-
allah allah neden acaba?
-
:) peki bunu biliormudunuz ? windows 98 de mirc i acip /aux/aux yada /con/con ( /con /aux bunlari tek yazarsanizda olabilir ) yazarsaniz mavi hata ekrani ile karsilasip mecburen resetle kurtuldugunuzu ? :) cok eski bi mewzu bu con aux mewzulari. xp de falan oluyormu bilmiyorum bi deneyeyim :)
-
bnde bill gates in bunu bi nedenle böyle yaptıgını düsünüorm ama okudugum yerde ''Bill gates dahil Tum microsoft ekibi bunun neden olduguna bir cevap bulamamis'' yazıodu.. bnde öle yazdm :)))
-
Sadece con değil aux, prn, lpt2, lpt3, config$, com2,com1, lpt1,clock$ bu gibi dosya isimleri oluşturulmuyo :)
-
---
-
bill gates o hintliye direk cevabı yapıştırdı çünkü onlar sistemin baglantı dosyalarıdır die hintli oturdu geri yerine
-
bille ben göstermiştim vay ipne vay yapmayacaktı güya söz vermişti bana şerrrrrrrefsiz gidiyim bu pasta alıyım bil pasta banyosu yapmıyormuş bu günnerde
-
niye kimse lpt4 de açılmaz demiyo ala ala sanki o açlıyo :D
-
ya bu konu bi aralar gözüme wurduydu ama forumda bilemiyom yani nese lpt9 a kadar lpt ile ilgili oluşmuyo da aux con falan onları denemedim
Toplam Hit: 1987 Toplam Mesaj: 12