Windowsu Güvenli Bir Hale Getirmek İçin..?
-
Merhabalar. Şimdi format attım ve bu sefer bilgisayarımı biraz olsun temiz tutmak istiyorum..
ComboFix yükledim hemen. Ayrıca internetten indirdiğim exe dosyalarını taratmak için bir antivirüs önerisinde bulunur musunuz ve mümkünse sağlam bir link varsa eğer paylasırsanız sevinirim..yalnızca taratmak istediğim dosyayı seçip hızlıca taratıp rapor alabilceğim güncel bir antivirüs varsa güzel olur..
(ayrıca güvenlik için şunu yap bunu yap şeklinde kendi önerilerinizi de beklıorum)
öneriler için sımdıden teşekkürler.
-
http://www.spywareterminator.com/download/download.aspx
bunu al
birde avira kur..
-
zone alarm ve NOD32 kur canavar gibi olur makine :) fazla kasmaz virüs yanından geçmez :P
interneti sınırlı kullanıyorsan NOD32'i biraz düşün :P çok fazla upgrade war nerdeyse günlük upgrade gelio
-
firefox internet tarayıcısı kullanıyorum.. "noscript" eklentisini kurmak ınternet sayfalarından gelen virüsleri ne seviyeye kadar engelleyebilir?
bir de söylediğiniz antivirüslerin bildiğiniz saglam birer linkleri varsa eklerseniz sevinirim.
-
bütün antivirüsleri salla gitsin
shadow defender kur sistemi dondur her açılışta ilk günkü gibi tertemiz kalsın
-
hoca nod32 folloş oldu ne varsa giriyo avira yükle lisans var 6 aylık seitede o lisans bitince buluruz 6 aylık daha :)
combofixi çok zorda olmadıkça kullanma :)bi tek avira sana yeter
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------bütün antivirüsleri salla gitsin
-----------------------------o 6 aylık kampanya dün bitmiş daha olmuyor yani :) 17 may yazıo :D keşke dün alsaydım :) neyse sımdı napalım..ne öneriyorsunuz
-
kaspersky internet security herşeye yeter..
iyi ki varsın kaspersky.
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------bütün antivirüsleri salla gitsin
-----------------------------
Yanlış bilgilendirme. Biri sana trojan yedirirse sen bilgisayarı restart edinceye kadar şifre mifre bırakmaz.--- En iyisi sağlam bir firewall, av, sağlam tarayıcı. -
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Yanlış bilgilendirme. Biri sana trojan yedirirse sen bilgisayarı restart edinceye kadar şifre mifre bırakmaz.--- En iyisi sağlam bir firewall, av, sağlam tarayıcı.
-----------------------------ben kullanıyorum da sakat bi durum olmasın hangi şifreleri alabilirler ki?
-
antivirüs olarak avira firewall olarak BlackICE öneririm hocam.