Winex Emülatörü
-
hacılar ben biraz araştırdım sanırım bu paralı bişiymiş oyunlarda çok yetenekliymiş düşündüm ki tahriden bunun beleşi/ilacı çıkar.
anladınız siz :d
-
geliyoo.... cedegayı upload ediyom şimdi cedega winex in paralı versiyonu fakat bendeki full :D...
-
Hoca buyur upload bitti sadece 17MB bütün kült oyunları çalıştırabilirsin wine üzerinde bu emu. sayesinde kolay gele..
-
eyw bende de crossover prof var isteyen baketleme sistemini söylesin ona göre upload edim yoksa 100 mb hepsi
-
ulan bi aralar ubuntu kurmuştum az aramamıştım varya bunu. bi tane bulduydum gerçi kurdum counter strike calistirimdim da mause felan hareket etmiodu w,a,s,d işlemiodu delledim caktım formatı xpyi kurdum.
cnr437 paylaşım için saol kardeş.
-
aha bu da crossover'ın fullü (office programları gibi isteklere cevap verebilir),,,üniversitenin bağlantısından iteliyom çok hızlı amk yaw, 260kbps ile upload ediyom... :D artıkın bu özgür yazılım dünyasında da korsan dağatıyoz hehehe...
http://rapidshare.com/files/31237603/install-crossover-pro-6.0.0.sh.html -
saolasınızişte tahribat bu akşam deneyecem evde değilim
-
Crossover benim favorimdir :)
-
hacı bucrosowerın deb olanı mı onu göndersenize
-
yavaşdan kaynaktan felan derlemeyi ögrenin :)
bunu indiriceksin sonra download ettigin dosyaya konsoldan girip
sudo chmod +x <dosyaadı> yazıcaksın
sonrada ./<dosyaadı> yazıp çalıştırıcaksın bu kadar deb yüklüyorum ama bunu dene önce sen
-
sandman daha 4 günlük ubuntu kullanıcısıyım bi hafta falan olsun sonra öğrenirim sen bana deb olanı yolla :D