folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Winrar Cilt Hatası

Winrar Cilt Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Winrarı sildim yeniden yükledim.. Partları teker teker silip yükledim..Ama sorun aynı..

Oyunu indirdiğim sitenin adminine şimdi içimden geçenleri pm olarak atacam..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

2 gb lık Ripler var hocam onları indir.
    Yada isohunt tan sağlam bir torrent bul ordan çek. Part sorunun kalmaz torrent kullanırsan.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------

2 gb lık Ripler var hocam onları indir.
    Yada isohunt tan sağlam bir torrent bul ordan çek. Part sorunun kalmaz torrent kullanırsan.

Mecbur öle yapacam.İnternetten her indirdiğim dosyada aynı sorun çıkıyor.Bu sorunun kaynağını öğrenmem lazım..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:

Winrarı sildim yeniden yükledim.. Partları teker teker silip yükledim..Ama sorun aynı..

Oyunu indirdiğim sitenin adminine şimdi içimden geçenleri pm olarak atacam..

hocam o zaman adam(max payne büyük ihtimal :) rarlarken hata olmuştur(bendede çok oluyo) 

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Bozukl olan partları Winrar la onarmayı denedin mi hiç ???

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Şifreyi kopyala yapıştır olarak yazma rar dan çıkartırken bana da bi kere olmuştu elle yazdım oldu:S :D

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 4644 Toplam Mesaj: 17