Winrar Gold Gelişmiş Winrar
-

Bu Winrar öyle bildiginiz WinRar degil bu modifiye edilmiş şekli nasıl derseniz.Mesela Rar şifresini bilmiyosunuz telaş yok Winrar'ın içine modifiye edilmiş password bulucu bu işi hallediyo.İndirdiginiz Rar dosyası arızamı veriyo telaş yok Winrar'ın içine modifiye edilmiş tamir aracı hemen onarıyo dosyayı.Yani kısacası dostlar anlatmakla bitmez fazla lafada gerek yok.
Program aşagıdaki modifiyeleri içeriyor
* WinRAR Gold Plus Extras
* RAR Password Cracker v4.11
* Advanced Archive Password Recovery2.20
* CabPack1.4
* UHARC 0.4 BETA GUI v2.0 for WinXP
* Advanced Zip Repair1.6http://rapidshare.com/files/54392864/Winrar_Gold___By_Mp3Casanova_.rar.html
-
Mesela Rar şifresini bilmiyosunuz telaş yok Winrar'ın içine modifiye edilmiş password bulucu bu işi hallediyo.
2.cümlede palavra olduğu belli oldu
hiç bir işe yaramaz :)
-
geçen bunun bı benzerını ındırdım trojen cıktı ıcınden ıns buda öle degıldır :)
-
Landet bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hatta bunun msn sifresi kiranlari da var :)
yuzde 1 milyon trojenlidir buda
-
Rar password cracker ile
Azr var içinde :)
iide winrar 2 haftda bir yeni versiyon cıkartır, nie bu kadar kasmışki bu eşşek herif :)
-
çöp :)
-
Winrar Gold dedikleri şey Winrarın piyasadaki diğer temalarını yükleyip bi kaçtanede trojan keylogger entegre edilmiş bişeye yarayan gibi gösterilen araçlar koymak.Size tavsiyem normalini indirmeniz.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Landet bunu yazdı:
-----------------------------hatta bunun msn sifresi kiranlari da var :)
yuzde 1 milyon trojenlidir buda
-----------------------------:)
-
winrarın yazarı bile demiş programda, rar şifrelerini ben bile bulamam, diye,.. bu angutlarmı bulacak??
-
hotboy bunu yazdı:
winrarın yazarı bile demiş programda, rar şifrelerini ben bile bulamam, diye,.. bu angutlarmı bulacak??
-----------------------------bende bunu dicektim bu winrar şifreleri tahmin etme yoluyla değil de winrar programı kırılarak şifre bulunamaz mı? bu herif böyle demiş ama öyle dicek tabi.
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bruteforce yapıyor zaten...