Winrar Sifreleme
-
Noyan bunu yazdı
sevgili code inside bilişim uzmanları nasıl kolayca çözüyor
sence nasıl kırıyor olabilirler? gerçekten düşün biraz. ne kadar güçlü donanım, o kadar kısa süre. sadece password cracking amaçlı geliştirilmiş bilgisayar kasaları var. bende bunu bugün 5 saat önce farkettim; elcomsoft 300$'a satıyor. tabi herkese mi onu bilmiyorum. (bahsettiğim program truecrypt gibi disk şifrelemelerini kapsıyor, zira ben tc ile ilgileniyorum daha çok)
-
Zamanında üzerinde çalışmalarım oldu. Tek yolu deneme yanılmadır. Başka hiç bir yolu yoktur. Milyonlarca kişinin bilgisayarını bot olarak kullansan kırma ihtimalin artar o kadar.
-
cevaplariniz icin tesekkurler arastirmalarimda suanda deneme yanilma yontemi disinda kirilma imkani yok gibi super bilgisayarlar bile shHahHahaj27:€/";@1$.£\¥|£|#*]=|£eudoskd77gjKaka!!,?/&••=]^#^[+??'zbal"""19
kirmasi yillarini alir karakter ne kadar buyurse ve karakter sekli buyuk kucuk artarsa o kadar zorlasir diye dusunuyorum super bilgisayarlarla bile yillar alabilir wordlist icin sanirim bu yazdigimi zor bulur
tr bakimindan bakarsak super pc ler bizde olmadigi icin bilisim uzmanlarinin cozmesi zor
ulkemizde gayet iyi bilisim uzmanlari mevcut ancak cogu ozel sektorde . sanirim winrar ile sifreleyip ustune truecyrpt yapsam ve her ikiside farkli uzun kombinasyon olsa sifrenin dijital olarak bulunmasi imkasizlasir
boyle guclu saklamam gereken dosya yok ancak bazi kisiler isi biliyorum ayagina yapariz ederiz demeleri sacma oluyor :)
tesekkurler. -
bak ben askere gitmeden önce topladım herşeyimi şifreledim rarladım, askerde beyine komple format atılıp yeniden windows kurulduğu için beyin unuttu şifreyi :) mesela 2 haftadır brute-force ile uğraşıyorum kırılmadı hala.yatarken falan bile bırakıorum ne mümkün sn de 600 küsür şifre deniyorum ben (i7 2,4ghz) ama gpu ile bunu destekleyip o sn de denemeyi katlamak mümkünmüş ben beceremedim o işi .
-
jawsap67 bunu yazdı
bak ben askere gitmeden önce topladım herşeyimi şifreledim rarladım, askerde beyine komple format atılıp yeniden windows kurulduğu için beyin unuttu şifreyi :) mesela 2 haftadır brute-force ile uğraşıyorum kırılmadı hala.yatarken falan bile bırakıorum ne mümkün sn de 600 küsür şifre deniyorum ben (i7 2,4ghz) ama gpu ile bunu destekleyip o sn de denemeyi katlamak mümkünmüş ben beceremedim o işi .
bazi yazilimlar eger sifrenin bir bolumunu yada yapisini biliyorsan ona gore ariyor
mesela sadece harf sadece karakter sadece sayi yada ilk basinda agshs var sonrasini bilmiyon gibi , isin zor valla :) -
açık ve net söylemek gerekirse gerçekten bu işi görev olarak üstlenmiş veya bu işle harbiden haşır neşir (gerekli donanım yazılım vs) olmayan birisi bunu eşşek gibi anırsada kıramaz kırsada varsın onun olsun okadar uğraştıktan sonra :)