Winrar Sifreleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Noyan bunu yazdı

sevgili code inside bilişim uzmanları nasıl kolayca çözüyor

sence nasıl kırıyor olabilirler? gerçekten düşün biraz. ne kadar güçlü donanım, o kadar kısa süre. sadece password cracking amaçlı geliştirilmiş bilgisayar kasaları var. bende bunu bugün 5 saat önce farkettim; elcomsoft 300$'a satıyor. tabi herkese mi onu bilmiyorum. (bahsettiğim program truecrypt gibi disk şifrelemelerini kapsıyor, zira ben tc ile ilgileniyorum daha çok)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

Zamanında üzerinde çalışmalarım oldu. Tek yolu deneme yanılmadır. Başka hiç bir yolu yoktur. Milyonlarca kişinin bilgisayarını bot olarak kullansan kırma ihtimalin artar o kadar.  

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cevaplariniz icin tesekkurler arastirmalarimda suanda deneme yanilma yontemi disinda kirilma imkani yok gibi super bilgisayarlar bile shHahHahaj27:€/";@1$.£\¥|£|#*]=|£eudoskd77gjKaka!!,?/&••=]^#^[+??'zbal"""19
    kirmasi yillarini alir karakter ne kadar buyurse ve karakter sekli buyuk kucuk artarsa o kadar zorlasir diye dusunuyorum super bilgisayarlarla bile yillar alabilir wordlist icin sanirim bu yazdigimi zor bulur

tr bakimindan bakarsak super pc ler bizde olmadigi icin bilisim uzmanlarinin cozmesi zor

ulkemizde gayet iyi bilisim uzmanlari mevcut ancak cogu ozel sektorde . sanirim winrar ile sifreleyip ustune truecyrpt yapsam ve her ikiside farkli uzun kombinasyon olsa sifrenin dijital olarak bulunmasi imkasizlasir

boyle guclu saklamam gereken dosya yok ancak bazi kisiler isi biliyorum ayagina yapariz ederiz demeleri sacma oluyor :)
    tesekkurler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

bak ben askere gitmeden önce topladım herşeyimi şifreledim rarladım, askerde beyine komple format atılıp yeniden windows kurulduğu için beyin unuttu şifreyi :) mesela 2 haftadır brute-force ile uğraşıyorum kırılmadı hala.yatarken falan bile bırakıorum ne mümkün sn de 600 küsür şifre deniyorum ben (i7 2,4ghz) ama gpu ile bunu destekleyip o sn de denemeyi katlamak mümkünmüş ben beceremedim o işi .

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

bak ben askere gitmeden önce topladım herşeyimi şifreledim rarladım, askerde beyine komple format atılıp yeniden windows kurulduğu için beyin unuttu şifreyi :) mesela 2 haftadır brute-force ile uğraşıyorum kırılmadı hala.yatarken falan bile bırakıorum ne mümkün sn de 600 küsür şifre deniyorum ben (i7 2,4ghz) ama gpu ile bunu destekleyip o sn de denemeyi katlamak mümkünmüş ben beceremedim o işi .

bazi yazilimlar eger sifrenin bir bolumunu yada yapisini biliyorsan ona gore ariyor
    mesela sadece harf sadece karakter sadece sayi yada ilk basinda agshs var sonrasini bilmiyon gibi , isin zor valla :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

açık ve net söylemek gerekirse gerçekten bu işi görev olarak üstlenmiş veya bu işle harbiden haşır neşir (gerekli donanım yazılım vs) olmayan birisi bunu eşşek gibi anırsada kıramaz kırsada varsın onun olsun okadar uğraştıktan sonra :)

Toplam Hit: 1741 Toplam Mesaj: 17