folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Winrar Sıkıştırması İçin İpucu

Winrar Sıkıştırması İçin İpucu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi iso dediğin dosyanın Win7'si XP'si falan olmaz o konuda bi yanlışın var. Iso dediğin dosya bi klasörden ibarettir sadece mantıken. Rar dosyası gibi ama sıkıştırılmamış olanını farzet. İçinde mesela oyunun setup dosyalarını bulunduran bi klasör düşün, tek dosyaya indirgenmiş. Madem klasör gibidir dedik içinde dosyalar olucak o zaman değil mi. Ama ne dosyası? Genelde iso dosyaları setup yani yükleme dosyaları barındırdığı için WinRAR ile çok fazla sıkıştırlamazlar çünkü setup dosyaları zaten sıkıştırılmış dosyalardır ki sıkıştırdığımız dosyayı tekrar tekrar sıkıştırabiliyo olsak burada bunları konuşuyor olmazdık, floppy diske dünyaları sığdırır cebimizde gezdirirdik :P Ama bazen wav formatlı sesler barındıran ki o da güzel sıkışır :D veya yine benim de bilmediğim sıkışabilitesi olan uzantılar barındıran isolar denkgelirse bakarsın 2.5 GB olmuş sana 33 MB.

Ha bi de şu sıkıştırma olayının bokunu çıkaran bi program vardı KGB o muydu rüyalara giren hatırlamıyorum da o bambaşka bi dalga sıkıştırma algoritması farklı olsa gerek, yukarıdaki cümlelerimi WinRAR'ı baz alarak kuruyorum.

linki verdim yukarıda hoca  al ona bak  ben bir şey demiyorum  dosyaydı zarttı zurttu  konu içeriği zaten win7 ıso'su ile alakalı zaten 3. posttada belirtmişim diğer dosya  formatlarında denemedim diye. Hem merak etme senin bildiğin kadar bende biliyorum :)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

muridler beni niye anlamıyo

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

dosyayı indirdim rardan cıkardım icinden yine rar cıktı :) 2.36 Gb :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

Peki indirdiğin dosya kaç mb ? 36mb değil mi ?  :)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

Peki indirdiğin dosya kaç mb ? 36mb değil mi ?  :)

aynen 36 mb lık dosya .. inen dosyada 36mb lık Rar dosyası Rar dosyasını klasore cıkardim icinden win7 86 cıktı 2,36 GB extra olarakta Sfx li 2 tane Aktivasyon dosyası cıktı .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

o zaman size helal olsun millet 2.5 gb dvd lerle yukluyo

bir deneyin o zaman dime hiç deyilse

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

winrar

arkadaslar denememin henuz ilk 5 dksnda bole bi sonuc aldım best de yaptım ama sonuc ortada ayrıca o verilen likde trojen gibi bi ibare gordum bilmiorum

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Yanlız bir sorun Var indirdigim Dosyayı Tekrar Rarladim konu basindaki resim Gibi 36 mb olmadi :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:

ben gecen ruyamda 1 tb ı kgb ile 1 kb a kadar sıkıstırdım. hatta best sectim 0.5 kb oldu  :  )

oha :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

oldwolf bunu yazdı:

Şimdi iso dediğin dosyanın Win7'si XP'si falan olmaz o konuda bi yanlışın var. Iso dediğin dosya bi klasörden ibarettir sadece mantıken. Rar dosyası gibi ama sıkıştırılmamış olanını farzet. İçinde mesela oyunun setup dosyalarını bulunduran bi klasör düşün, tek dosyaya indirgenmiş. Madem klasör gibidir dedik içinde dosyalar olucak o zaman değil mi. Ama ne dosyası? Genelde iso dosyaları setup yani yükleme dosyaları barındırdığı için WinRAR ile çok fazla sıkıştırlamazlar çünkü setup dosyaları zaten sıkıştırılmış dosyalardır ki sıkıştırdığımız dosyayı tekrar tekrar sıkıştırabiliyo olsak burada bunları konuşuyor olmazdık, floppy diske dünyaları sığdırır cebimizde gezdirirdik :P Ama bazen wav formatlı sesler barındıran ki o da güzel sıkışır :D veya yine benim de bilmediğim sıkışabilitesi olan uzantılar barındıran isolar denkgelirse bakarsın 2.5 GB olmuş sana 33 MB.

Ha bi de şu sıkıştırma olayının bokunu çıkaran bi program vardı KGB o muydu rüyalara giren hatırlamıyorum da o bambaşka bi dalga sıkıştırma algoritması farklı olsa gerek, yukarıdaki cümlelerimi WinRAR'ı baz alarak kuruyorum.

linki verdim yukarıda hoca  al ona bak  ben bir şey demiyorum  dosyaydı zarttı zurttu  konu içeriği zaten win7 ıso'su ile alakalı zaten 3. posttada belirtmişim diğer dosya  formatlarında denemedim diye. Hem merak etme senin bildiğin kadar bende biliyorum :)

İlla nutuk attırcan hocam.. :|

Dosya boyut bilgisi dosyanın header'ında geliyo. Adam header'a 5gb yazar, içinde 100kb veri vardır. Rar dosya sıkıtırırken header'a bakmaz dosya içeriğine göre sıkıştırır.

Sen bununla bi windows kurmayı dene ben seni ondan sonra görcem :)

Ha şu da olmuş olabilir, adam o 2gb'lık dosyanın içine bilmem kaç milyon tane "A" yazarsa onu da kblara kadar indirirsin...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 5335 Toplam Mesaj: 45