folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Winrar"In Büyük Boyutlu Dosyalar Üzerindeki İşlevi [Yardım]

Winrar"In Büyük Boyutlu Dosyalar Üzerindeki İşlevi [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    ripli oyun değil mi bu. benioku'da yazanları yap, direk setup olmadan çalışıyor o zaman

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evet rip'li oyun bu fakat işte .reg'de inşallah bi pislik yoktur. :/

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

fb! bu uzantılar çektiğin dosyanın tamamının bitmediğini gösteriyo torrent-flash get vb bunlarda görebilirsin dosyanın tamamı inmeden önceki uzantılardır bunlar anlayacağın indirdiğin dosyalar yarım kalmış o yüzden rar zip olarak göremiyosun reg olayına gelelim fazla bir bilgim yok ama crackli oyunlarda o yolu kullanılıyo en azından cafemde aynı olayı yapıyorum bi problem yada bir pislik olacağını düşünmüyorum rahat olabilirsin :D

ZİNAR KERE ZİNAR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    yns_berk bunu yazdı:
    -----------------------------

valla hocam buradaki ROM kelimesi bana oyunun ps,xbox gibi bir platform olup emulatör ile çalıştığını ima ediyor, başka birşey de olabilir oyunun firması falan
    bu kadar uzun bir kod ne işe yarar bilmiyorum, baya bir değişikliğe yol açtığı belli oluyor uzunluğu:)
    regediti yedekleyip bir çalıştırın oyunu kurup, herkesten şüphelenmek,herşeyden de işkillenmemek gerek bence

-----------------------------

benim bildiğim secuROM cd güvenliğidir cracklenmemiş orjinal cd isteyen oyunları açtığınızda veya daemontools (böyle mi yazılıyor :P) ile oyunu açtığınızda yeni nesil oyunlar emulatör yakaladığı için veya cd orjinal olmadığı için secuROM uyarısı verir güvenliktir.

bu uyarıyı aşmak için çeşitli y.a.s.u gibi programlar var daemontools ile açtığınız orjinal olmayan sanal cd sürücüsünü gizleyip securom korumasını 

devre dışı bırakıyolar sanırım bu kodda oyun için kırılmış secuROm kodu..

oyunların içindeki regleri ben hiç kullanmam siler atarım bu zamana kadar bi yararı dokunmadı bana :/ genelde sanal imaj ve crack kullandığım için bilemiyorum

ama denildiği gibi içini açıp şöyle bi göz gezdirmen daha mantıklı ama securom ve türevi kodlar yoksa regden uzak dur ne gerek var crack varken?

fb! uzantılar torrent uzantılarıdır ben onun mantığını kavramış değilim torrent indiriyorum oyun 4 gb dimi saniyesinde 4 gb fb! dosyası iniyor pcye

ama hala download %0 larda 1.5 mb bile olmamış durumlarda oluyor aynı şey valve steamın gcf dosyaları içinde geçerli ama fark olarak fb! uzantılı dosya daha tamamlanmamış torrent dosyasıdır.

6 küsür gb olan iso dosyasını bilemiyorum eğer cd den çalıştırılması gerekmeyen bir oyunsa isoyu 2 dvdye dağıtabilirsin diye düşünüyorum clone programlarıyla

şayet cd den çalıştırılabilecek dosyaysa çift katmanlı 8.5 gb dvdler veya oyunların sanal imajları - crackleri bulunmakta... gerek yok yani dağıt gitsin..

rar olayını rene hoca anlatmış, çıkardığın dosyaları iso haline getirmek için yine clone programları veya nero kullanabilirsin.. 

dediğim gibi bu programlar 6 8 gb dosyayı cdlere bölebilir rar zihniyetiyle gerçi hiç denemedim ama öyle olması daha mantıklı..

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@zinar3535

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

@pesimistzombie

Hocam o .fb! olayında bende de aynı olay oluyor, oyunun yarısını indirdim sadece ama 7.8gb tam oyunun boyutu kaplıyor bilgisayarda, bende anlamadım onu. :/

Ayrıca bu SecuROM olayını da tam anlamadım, pc'den .reg dosyasının tüm işlevini registry'sini, bütün securom kayıt girdilerini temizledim ama buna ragmen oyun takır takır çalışıyor. Yani readme'de boş yere .reg dosyası çalıştırtıp securom kayıt girdileri oluşturdu bilgisayarımda. :/ Bence de crack varken secuROM'a gerek yok.

Senin de verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
Toplam Hit: 2903 Toplam Mesaj: 16