Winxp De Kullanıcı Şifresinin Unutulması
-
bi arkadaşımın şöyle bir sorunu varmış beyler ne yapabiliriz.
bilgisayarımda winxp yüklü, kardeşim şifreyi değiştirmiş ne olduğunu bulamıyorum..güvenli modtan açtım. administrator şifresi soruyor onuda bilmiyom.. ne yapmam lazım.. makina format atamam çok önemli bilgiler var.. -
yalnız beyler makina laptop disket sürücüsü falan yokmuş.
-
birader önemli bilgileri şifre olmadan da yedekleyebilirsin
-
işte onun cevabını arıyoruz ;)
-
gider ayak denemediğim ve mantıklı gibi gelen bir önerim var:
harddiski baska pc ye tanıt...kızma yaw sadece öneri ama laptop la hiç işim olmadığı için kullanmadım ve nasıldır parcaları bılmıyoum...
-
masaüstü pc olsa dediğin doğru aslında ama olay laptopta bitiyo. : ) sağol yinede.
-
pc açılırken windows boot screen gelince F8 tuşuna bas. güvenli modu seç ordan administrator ' u seç
sonra diğer oturumun hesabına gel şifreyi kaldır
pc açılırken -
ms -dos u aç ordan hangi dosyalarını kurtarcaksan copy yaparak d sürücüsüne filan at hadi d sürücün yok diyelim bi flash bellek bul kopyala başka pc geçir
-
WALLACEs bunu yazdı:
ms -dos u aç ordan hangi dosyalarını kurtarcaksan copy yaparak d sürücüsüne filan at hadi d sürücün yok diyelim bi flash bellek bul kopyala başka pc geçir
Yuhh be hocam.Ms-dos ta flash disk çalışır mı?Arkadaşım administrator a şifremi koymuş,ilk kez öyle birşey gördüm.Normalde direkt girersin.En en iyisi yeni windows kurabilirsin.Bilgiler gitmez,en mantıklı çözüm bu.Bilmem .pwl dosyasını açabilir misin dosta.Onu dos üzerinden okuyan program varsa şifreyi bulursun
-
dısket surucuın olsa rahat acardın ama madem yok at formatı ac bılgısayarı olsun bıtsın
veya kardesının bas bogazına al sıfreyı bu kadar puuauaahahah
ben geneldee bu yontemı kullanıyorum baya ıyuı bı yontem baya basırılı denenmıstır test edılmıstır
-
amma kastınız be adminde genelde şifre yoktur bas enter e girsin devam et soona