Wipeout! Best Of Anket [Desteğe İhtiyacımız Var...]
-
yok olm iflah olmaz buradan, kabul edin yenildik :P =))
-
12 kişiye attırdım.
-
ben de 6 kişiye attırdım. Proxy, hideip tarzı bişiler kullanarak sürekli oy atabilir miyiz acaba?
-
aynen lan seferber olun, birinci yapalım elemanı =))
-
hatta az önce aynı pc den tekrar oy attım çok ilginç. Modeme reset atıp istediğin kadar oy atabilirsin sanırım.
edüt // evet modeme reset atarak tekrar tekrar oy atabiliyoruz.
-
fark kapanıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor... =)
-
CaNeR1907 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam dediğim gibi modeme reset çakınca tekrar tekrar oy atılabiliyor ama bu çok uzun sürüyor modeme reset atmadan nasıl oy verilebilir bilen çok kişi vardır. Ben modeme reset atıldığında ip den başka şey değişiyor mu bilmiyorum.
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------CaNeR1907 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam dediğim gibi modeme reset çakınca tekrar tekrar oy atılabiliyor ama bu çok uzun sürüyor modeme reset atmadan nasıl oy verilebilir bilen çok kişi vardır. Ben modeme reset atıldığında ip den başka şey değişiyor mu bilmiyorum.
-----------------------------varsa başka yolu iyi olacak harbiden
zaten modemi resetliyemiom [yurdun wireless'ı çünkü]..bu arada artık çömez değilim =)
-
CaNeR1907 bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
-----------------------------CaNeR1907 bunu yazdı:
-----------------------------varsa başka yolu iyi olacak harbiden
zaten modemi resetliyemiom [yurdun wireless'ı çünkü]..bu arada artık çömez değilim =)
-----------------------------ilk hayırlı olsun benden olsun.. :) 5 oy attım bugün ve bulduğum arkadaşlara da attırıyorum.
-
TEŞEKKÜRLER,
YARIŞMACIMIZA VERDİĞİNİZ OY KAYIT EDİLMİŞTİR,seninleyim ;)