folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Wireles Kart Mı Yoksa Usb Wireles Adaptor Mü_?

Wireles Kart Mı Yoksa Usb Wireles Adaptor Mü_?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ikisinden birini alıcam masaüstü pc için mahalede bir çok kişide sınırsız bağlantı olduğunu öğrendim :D onları sömürcemde biraz hangisini tavsiye edersiniz  daha uzak mesafe için hangisi ve hangi marka

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    usb i alirsan uzatma kablosu ile ceken bolgeye dogru dongle i uzatman mumkundur. usb al derim.     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    usb sok-çıkart :]

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    peki marka için ne önerirsiniz

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    3com, robotics veya cisco (linksys)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    wireless kart al sonra ona bi el yapımı anten yap internette dolu döküman war yaptıgın anten için dişi sma konnektor ve N konnektor alman gerekicek uzatma kablosuyla maksimum 15 ytl ye saglam bi anten yaparsn..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    sunyy2003: sence kocaman pci kart mi daha iyi is gorur , yoksa ufacik usb adaptor mu? .. Wireless kart almani oneririm, usb urunlerden mumkun oldugunca uzak durun.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    rap boy denedinmi sen böle bir şey aslında dediğinde mantıklı da dedğin konnektörleri her yerde bulabilirmiyiz yada usb ye takamazmıyız öle bir şey elektonikten biraz çakarı elim havya da tutar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

_RapBoy_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    wireless kart al sonra ona bi el yapımı anten yap internette dolu döküman war yaptıgın anten için dişi sma konnektor ve N konnektor alman gerekicek uzatma kablosuyla maksimum 15 ytl ye saglam bi anten yaparsn..
    -----------------------------

Aynen öyle yapsın. Bildiğim kadarıyla Usb zımbırtıların kazancı sadece 2db. Ancak reflektörle felan güçlendirebilir

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

anteni usb adaptörlede yapabilirsin google.com baya yardımcı olacak sana anten yapımında

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    benim aklımda usb vardı ama baya bir kafam karıştı ya

Toplam Hit: 2378 Toplam Mesaj: 14