folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Wireless Adaptör Önerisi(ACİL)

Wireless Adaptör Önerisi(ACİL)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocalar dikkat edeceğiniz husus modem ile alıcı arasındaki mesafe ve sinyali etkileyici faktörler. mesela arada mikrodalga fırın, telsiz telefon, fazla duvar falan varsa sinyal kalitesi düşer. mesafe yakınsa modem 125 mpbs ve alıcıda en az 125 mpbs ise zaten sinyal kalitesi orta seviyede olur. şuan kullandığımız AP ler hep b/g yayın yapıyor. n yayın yapan ( santarosa ile notebooklara girdi bu teknoloji.) bir modem ve alıcı standartlara göre g yaından 7.5 kat verimli ve bi okadarda uzak mesafeye yaın yapıyor-yayın alıyor.

marka takıntım yok. ondan marka önermem. ama mantık çerçevesinde biraz bilgi ile google amcaya sorarsanız size güzel şeyler çıkarır.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

airties wus 300 eğere vericin kuvvetliyse yada alıcıyı çanak tarzı bişeyle beslersen ve önü açık olursa şartlar iyi olursa yani 1 - 1,5 km rahat alırsın ben ünide öyle yapardım :D

Hayırlısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

Amd-x bunu yazdı:

http://www.airties.com/product-details.asp?pn=WUS-300&ci=12&dil=tr

hocam biz dandirikten bir  canakla iyi veriler aldık .. Wus 300 olabilir (:

max 40-50 metre :)

olurmu hocam yaa :S ne 40 - 50 .. adamla aramızda 120 m var . taş gibide alıyordum Bizim çanak iyidi ama (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

bilader wus 300 kaliteli bir alet arada engelleyici faktor olmadan 200 metre tarama kapasitesi var diyorum sana git birtane al bundan bir tanede anten yap anten yapmayı bilmiyosan yardımcı olabilirim

arbeit macht frei
Toplam Hit: 2051 Toplam Mesaj: 15