Wireless Ağın Şifresi Kayıtlı Olan Bilgisayardan Şifre Öğrenilebilir Mi?
-
evet başlık konuyu açıkladı gerçi ama ben gene de söyleyeyim:
mesela bir bilgisayar otomatik olarak şifreli ağa girebiliyor yani şifre içinde kayıtlı. bu şifreyi o bilgisayarda işlem yaparak öğrenmek mümkün müdür?
-
Sifreli aga girme yetkisi olan makinenin kullandigi wifi yazilimina bagli ,mesela intel in yazilimini kullaniyorsa agin ozelliklerine girdiginizde wep,wpa,wpa2 gibi sifre alanlar ******* seklinde sifrelenmis olur,bu alanlari ****** seklindeki sifreleri gosteren programlarla cozebilirsin..tahribat dosya arsivinde olmasi gerek.
Iste program bu : http://www.tahribat.com/gonder.asp?id=56
-
o airdump ve aircrack ın içinde bir exe vardı onu çalıştırınca döküyordu kayıtlı wireless şifrelerini onu yuklersen o bilgisayara öğrenebilirsin.
-
www.nirsoft.net adresindeki WirelessKeyView adlı programcigı otomatik giren veya bağlıu bilgisayarda çalıştır
-
andidit hocam be o dediğin programı upload eder misin bir zahmet olmazsa deneyeyim.
ComputerWolf hocam deyeceğim ama şöyle bir durum var bilgisayar yanımda olduğunda wireless ağ kapsama alanı içinde değil.
-
Hoca aga dahil olmak zorunda degilsin,wifi adaptor yaziliminda tanimladigin ag(wep wpa wpa2) sifreleri kayitli kalir ,Ozellikler bolumunden gorun ******** seklinde.
-
nirsoft'un o yazılımını kullandım ve o ağla ilgili şu bilgiyi verdi:
==================================================
Network Name (SSID): KASIMOGLU
Key Type : WPA-PSK
Key (Hex) : 11e956688c1af1700b782d61dd9c56dbbe8398e698dddf8e3ac12b04daad26bd
Key (Ascii) :
Adapter Name : Intel(R) PRO/Wireless 2200BG Network Connection
Adapter Guid : {F78AD32D-59A6-473C-903B-FFB616104A93}
==================================================computerwolf wifi adaptor derken windows'un kendi yazılımını mı kasdettin?
-
Abi dizustunde olsam gosteriridim , Windows'un kendi yazilimida olur , Intel ,D-Link , USR , LinkSys gibi wireless adaptorlerin kendilerine ait yazilimlari var wireless ag taramasi icin, onlardan bahsettim...Hemen hemen hepsinde sifreli agin sifresini girip ,giris hakki kazandiginda agin ozelliklerinde ******** seklinde ag sifresini saklarlar, bu sifrenini ********* seklinde oldugu panele girersen ,daha sonrada verdigim o programlar ***** sifrelerini gorebilirsin.
-
computerwolf hoja şimdi eleman hex ' i almıs : Key (Hex) : 11e956688c1af1700b782d61dd9c56dbbe8398e698dddf8e3ac12b04daad26bd . bu şifre modemin şifresinimi temsil edior ? bu hex i çözmenn bir yolu varmıdr ?
-
Hoca makine basina oturuyorsun hex icin kastirmaya degmez yukarda anlattigim gibi yapin ,dosya arsivinde revolution programini kullanabilirsiniz...
-
bnm merak ettiğim WEP veya WPA yoluyla şifrelenmiş remote makinaların wireless şifrelerinin çözülmesi..airsnort 40 - 128 bit şifreleri alıyor ama bunlarıu windows platformunda crackleyecek bir program lazm linux içn cowpatty tarzı programlar war ama windows içn bildigin bir yöntem warmı ? Ethereal ı deniyicem ama oda şifrelenmiş verilere karsı etkili olmz herhalde