Wireless Çanak Meselesi
-
GrN bunu yazdı:
-----------------------------
sitede biri vardı yaa beleşçiliğin böylesi diye konu açan o yapıyodu ama nası yapıyodu , ne şekilde yapıyodu , neden böyle bişey yapıyodu bilmiyorum :)
-----------------------------
:D:D:D:D:Dbeleşçi değilde zeki mürit diyelim dj_alper o
-
-
Selam usb den bağlayabileceğin edimax 7318 usg isimli cihazı kullanabilirsin..Fiyatı 35 ytl Harici anten takabiliyorsun ben 7 db lik anten ile kullanıyorum. Ve harika verim alıyorum. 16 db tipik çıkış gücüne sahip..Eğer linux ile uğraşıyorsan bilirsin kismet airodump aircrack destekli bu kart.. Vatan bilgisayarda şu an itibariyle mevcut istersen biraz araştır sorun olursa pm den görüşelim..
-
dayı bende robotic wifi var 100-150 metre arası tam performans farantisi ortalama 250 m ye kadar gidiyor zaten kasti ondan aldım biraz tuzlu ama fiyatını çıkartıyor 6 m usb kablosuyla işi gördüm wifi de binalar çok önemli yer tutuyor wifi mutlaka dışarda olması lazım dayı sistemi kurmadan masdaf yapmadan önce bir laptopla sinyal ara ne kadar sinyal geliyor bak eğer laptop da iyi felan diyorsa sistemi kur laptop da düşük sinyal diyorsa girme masrafa çünkü 6 m usb kablosundan sonra verim düşüyor
özetlemek gerekirse usb wifi var piyasada ama önce başka bir bağlantıyla arat sonra masraf et yada alırken abi bi deneyim de ona göre para vereyim de tanıdık varsa
bende bundan var
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4984826
memnunum
sen kablo kullanmadan direkt laptopu takacağını düşünüyorum ve balkona felan çıkarsan süper performans alırsın tadından yenmez :)
Bu ara bende sinyal düşük geliyo usb nun uzunluğundan yağmur yağınca gidiyo hatlar :) ama önümüz yaz :)