folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Wireless Çanak Meselesi

Wireless Çanak Meselesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

GrN bunu yazdı:
    -----------------------------
    sitede biri vardı yaa beleşçiliğin böylesi diye konu açan o yapıyodu ama nası yapıyodu , ne şekilde yapıyodu , neden böyle bişey yapıyodu bilmiyorum :)
    -----------------------------
    :D:D:D:D:D

beleşçi değilde zeki mürit diyelim dj_alper o

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    laptoplar için üzerinde dahili anten çıkışı olan PCMCIA kartlar satılıyor onlardan al bide anten al bağla
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Selam usb den bağlayabileceğin edimax 7318 usg isimli cihazı kullanabilirsin..Fiyatı 35 ytl Harici anten takabiliyorsun ben 7 db lik anten ile kullanıyorum. Ve harika verim alıyorum. 16 db tipik çıkış gücüne sahip..Eğer linux ile uğraşıyorsan bilirsin kismet airodump aircrack destekli bu kart.. Vatan bilgisayarda şu an itibariyle mevcut istersen biraz araştır sorun olursa pm den görüşelim..    

Syntax error..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

dayı bende robotic wifi var 100-150 metre arası tam performans farantisi ortalama 250 m ye kadar gidiyor zaten kasti ondan aldım biraz tuzlu ama fiyatını çıkartıyor 6 m usb kablosuyla işi gördüm wifi de binalar çok önemli yer tutuyor wifi mutlaka dışarda olması lazım dayı sistemi kurmadan masdaf yapmadan önce bir laptopla sinyal ara ne kadar sinyal geliyor bak eğer laptop da iyi felan diyorsa sistemi kur laptop da düşük sinyal diyorsa girme masrafa çünkü 6 m usb kablosundan sonra verim düşüyor

özetlemek gerekirse usb wifi var piyasada ama önce başka bir bağlantıyla arat sonra masraf et yada alırken abi bi deneyim de ona göre para vereyim de tanıdık varsa

bende bundan var

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4984826

memnunum

sen kablo kullanmadan direkt laptopu takacağını düşünüyorum ve balkona felan çıkarsan süper performans alırsın tadından yenmez :)

Bu ara bende sinyal düşük geliyo usb nun uzunluğundan yağmur yağınca gidiyo hatlar :)  ama önümüz yaz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3275 Toplam Mesaj: 15