Wireless Çekme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

bu modemin ara yüzü başka modemlerde de buldum bu firma kendi markasını koymuş yazilima kutu üzerine bu arayüzde başka modemler var buna başka firmware uyar bence..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

PoLiZei bunu yazdı:
    -----------------------------

yanındayken bile 3 le çekiyor ya:S

http://www.polygold.com.tr/index.php?route=common/home

adamlar sanırım noname marka üretim yapıyor yada iç donanımını yurt dışından temin edip burada markalarını yapıştırıyorlar .Her telden ürün var sitelerinde. Aldığın yere git bağır çağır iade alacaksınız bunu bana çeker dediniz çekmiyor işte de . Hatta açalım deneyellim de . İade et bi şekilde . Başka marka al modemi bilinmedik bişey alma . modem tavsiyesi yapmam ama böyle abidik gubidik şeylerden alırsan başın sürekli ağrır . Airties 6271kn modem kullanıyorum 4 seneir tık yok . Tabiri caizse hayvan gibi kullanıyorum modemi :)

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

bu modemin ara yüzü başka modemlerde de buldum bu firma kendi markasını koymuş yazilima kutu üzerine bu arayüzde başka modemler var buna başka firmware uyar bence..

olurmu dersin onunla ne işe yarayacak ki o?

Hayat paylasmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

beyler modemi geri vereyim dedim sabah kapalıo akşam kapalı buda yetmez gibi eski modemi takayım dedim çalıştı ve internete bağlanıyor #siniroldum #sabır sabır sabır :S

Hayat paylasmaktır
Toplam Hit: 3825 Toplam Mesaj: 25