Wireless Çekme Sorunu
-
bu modemin ara yüzü başka modemlerde de buldum bu firma kendi markasını koymuş yazilima kutu üzerine bu arayüzde başka modemler var buna başka firmware uyar bence..
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------
yanındayken bile 3 le çekiyor ya:S
-----------------------------http://www.polygold.com.tr/index.php?route=common/home
adamlar sanırım noname marka üretim yapıyor yada iç donanımını yurt dışından temin edip burada markalarını yapıştırıyorlar .Her telden ürün var sitelerinde. Aldığın yere git bağır çağır iade alacaksınız bunu bana çeker dediniz çekmiyor işte de . Hatta açalım deneyellim de . İade et bi şekilde . Başka marka al modemi bilinmedik bişey alma . modem tavsiyesi yapmam ama böyle abidik gubidik şeylerden alırsan başın sürekli ağrır . Airties 6271kn modem kullanıyorum 4 seneir tık yok . Tabiri caizse hayvan gibi kullanıyorum modemi :)
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
bu modemin ara yüzü başka modemlerde de buldum bu firma kendi markasını koymuş yazilima kutu üzerine bu arayüzde başka modemler var buna başka firmware uyar bence..
-----------------------------olurmu dersin onunla ne işe yarayacak ki o?
-
beyler modemi geri vereyim dedim sabah kapalıo akşam kapalı buda yetmez gibi eski modemi takayım dedim çalıştı ve internete bağlanıyor #siniroldum #sabır sabır sabır :S