Wireless En Uzun Kaç Metre Vardır?
-
@Uzman arkadaş:
Anten ve mikrodalga dersinin e-booklarını bul aç oku önce.2Ghz olan bir sinyalin dalgaboyu nedir ? yada.Anten çeşitlerini yazarmısın ?.
-
Yok hocam biz boşuna okuduğumuz için, uzman olamayız o konuda,
arkadaşın uzman arkadaşı var... bize söz düşmez...
-
kıymet bilmek lazım rene yine bi sürü bilgi paylaşmış,somut hazır bilgiler yok bu bilgiler piyasada
-
ahahaha Uzmanından Anten Dersleri :D 260 diyo ya :D
-
Arkadaşlar hakkımda baya bi yorum olmuş sadece bunları gülerek okudum :D
2.4 ghz demedim zaten ... 5 ghz dedim ....
tabi bizim türkiyemizde böyle kaliteli sistemleri kimse kullanmadıgı için hayal edilemiyor bazı şeyler hayatınızda roruter
board denen kartlar var ve 5 ghz kartları bi inceleyin ve özellikle şu linki bi inceleyin ingilizcesi olanlar bir tercüme
etsin bilmeyen arkadaşlarda engin bilgilerden yararlansın demi ....
-
ya hocam o degilde sen bana 5Ghz frekanslı bir sinyalin dalgaboyunu hesapla yada uzman arkadaşına hesaplatsana.bide anten cesitlerini yazarmısın? ayrıca senın o arkadaş kac cm anten kullandı ? bide antenin ışıması hangi yöne dogru idi ? (Ayrıca verdigin link fln yok)
-
Çekemeyen anten taksın agaa..!
-
Donanımhaberde 3 haber okuyan adam,soluğu bize artistlik yapmakta buluyor.
anlayamıyorum... -
hazır konusu gelmişken bende bişi sorayım yav
şu bizim wireless da yada gsm şebekesinde felan sinyaller nasıl taşınıyor
f.m. olarak mı a.m. olarak mı :S
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
hazır konusu gelmişken bende bişi sorayım yav
şu bizim wireless da yada gsm şebekesinde felan sinyaller nasıl taşınıyor
f.m. olarak mı a.m. olarak mı :S
-----------------------------
a.m yalan olmak üzere artık tarihte gürültüden cok etkilendigi icin.Aslında a.m daha uzaga yayın yaptırabiliyor fakat gürültüye denk geldıgınde yalan oluyor veriler.FM'inde belirli bir band genişligi ve yayın aralıgı var.GSM 900 1800 mhz gibi bandlarda yayın yapar.bildigimiz fm'i aşan konular bunlar bence.gsm olayı cok kolay degil.turkcell'in pahalı olmasına hak veririm bazen.