Wireless Hack?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ustteki yazimi editledim orada yazdim linkleri verdim.Simdi vaktim olursa 5dk size modemin sifrelerini default yapip wpa2 ile agimi sifrelicem sonra aga modem arayuzunden nasil erisildigini gosterecem.Anlattim ama gostereyim bide :) zor olan birsey yokaslinda bunun wifi ile ilgiside yok normal modeme baglanir gibi baglanacaksiniz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    compü hocam cok saol valla zahmet verdik :)

verdiğin linklerdeki indiriorum simdi

kutuphane ve dll seylerini nereye atıcam?

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Airdum ve acrack yukluyse win32 klasorune atacaksin.

Laptopta camtasi studio yuklu olsa video cekecektim ama yuklememisim :) ...2tane daha screen koyayim aslinda screenlerden pek birsey anlasilmaz ama yukardaki anlattigim bundan ibaret.

1-http://img255.imageshack.us/img255/2046/subwi3.jpg

Agi wpa-psk ile sifreleyip filter modunu disable yaptim.

(bu aradaki islemleri video ile cekebilseydim daha net anlasilirdi,neyse baska zaman, ben napiyordum enson :) himsss...heh veriyapilari calisiyordum :) )

2-http://img250.imageshack.us/img250/2014/sub2bd7.jpgAga baglanmak istedigimde cikisa izin vermiyor ,ama gecidi kullanarak modem arayuzunu erisiyoruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    wpa ile şifrelenmiş ağa bağlanmak istediğimde windows karşıma direk şifre sorma zımbırtısını çıkartıyo. bağlantıyı kurmadan önce çıkartıyo yani

bazen bekleyince de arada ağ adresi alınıyor aşamasına giriyo ama o sırada alt ağ maskesi cartı curtu 0.0.0.0 gözüküyo.

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sifreyi sordugu ekranda baglan demeden once ag baglantilarimdan wireless"in baglanti penceresini acip destek bolumunden ip,altagmaskesi ve varsayilan ag gecidi panelini izleyin 30saniye kadar eger varsayilan ag gecidini gorurseniz bazen surekli kalir bazen 5-6 saniye gorunur kaybolur ,ama genelde gorunur.Eger 0.0.0.0 degeri surekli gorunuyorsa "NetStlumber" programi ile wireless paketlerin yayina girdigi kanali bulun(program otomatik buluyor ve ag gecidini otomatik gosteriyor-sorunsuz)

onunda screenini koyayim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    bende wpa ile şifrelenmiş bir ağ buluyor bağlan dediğimde bi sifre asamasına gelior bi sifre sallorum ağ adresi alınıor demeye baslıor bu arada ip adresi cart curt hersey 0.0.0.0

192.168.x.x den girdiğimde airtiesin sayfasına giriyor şifre yeri default olarak boştur airtiesta o yüzden devam dediğimde sayfa görüntüleyemior hoş başka bi sifre attıımdada boş sayfa cıkıor,

sanırım aircrack ve airdumptan paket toplamaya bakacaz :)

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    11. kanaldan yayın yapıyor mac adresi zaten gözüküyo.
    ama ip adresi gözükmüyor netstumblerda. ayrıca bu ağ adresi alınıyor aşaması 10 snden fazla sürmüyor o arada panele girip şifreyi mi alıcaz ?

http://img79.imageshack.us/my.php?image=dobodoboof1.jpg

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    laptoptan deniom network stumbler programını actıımda no wireless adaptor dior a.k

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lan o değilde şimdi aklıma geldi . bunun yayınladığı paketlerden ya da başkasına yolladığı paketleri yakalayıp modemin adslden aldığı ip adresini öğrenebilirsek de olur gibi

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    sen yine network stumblerdan aratabilmissin hacı ben scan dediimde no wireless adaptor found dio assaada
    laptop dell a.k benm neyim eksik

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 21025 Toplam Mesaj: 45