folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Wireless Paylaşcaz Ama Nasıl Yapıcaz :)

Wireless Paylaşcaz Ama Nasıl Yapıcaz :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    arkadaşlar zaten ömrümüz illegal geçti yasal iş yapmaya çalışırken neler çektim anlatsam uzar gider
    sonra güvenmeyeceğim adamlar değil zaten ben 24 yaşımdayım bu adamlar benden 3 yaş büyük filan çocukluğum bunlarla geçti bi yamuk yapmazlar
    3 ay öncesine kadar ankarada beştepede ve siyasalın karşı soa-kaklarında  bi evde  yaşıyodum orlarda zaten wireless çöplüğü gibiydi şimdi yaşadığım ilçede araştırmalarıma göre 4 tne bilindik wireless var bunlarada zaten herkes abanmış biraz maddi durum güçlenince yani aynı 1ine doğru projeyi hayata geçircez
    yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

simsiyah bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar zaten ömrümüz illegal geçti yasal iş yapmaya çalışırken neler çektim anlatsam uzar gider
    sonra güvenmeyeceğim adamlar değil zaten ben 24 yaşımdayım bu adamlar benden 3 yaş büyük filan çocukluğum bunlarla geçti bi yamuk yapmazlar
    3 ay öncesine kadar ankarada beştepede ve siyasalın karşı soa-kaklarında  bi evde  yaşıyodum orlarda zaten wireless çöplüğü gibiydi şimdi yaşadığım ilçede araştırmalarıma göre 4 tne bilindik wireless var bunlarada zaten herkes abanmış biraz maddi durum güçlenince yani aynı 1ine doğru projeyi hayata geçircez
    yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Siyasalın orda hala wireless yatağı var pc açtın yerde kablosuz ağ buluyor =) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    ee usta eskidi o günler ankara güzeldir be ya taşındım ben kıymetini bilin :) burlar sessiz sedasız

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Haci sifreyi baskalarina vermesi sorun degil...Yukarda yazdigim modemlerde ki genelde kalite modemlerin hepsinde connect menuleri vardir.O anda kim bagli kim degil onu gorebilirsiniz.Istersen mac-filter i kullanarak genel engelleme yerine sadece 4arkadasin mac adreslerinin aga baglanmasini saglayabilirsin.Ha ama bu mac isini digerlerine soyleme sen gizliden ogren onlarin mac adresi "start>run>cmd>ipconfig /all" komutuyla fiziksel adres alaninda yazan degerler mac adresini temsil eder...mac adresini macshift gibi programlarla degistirebilirde,5.arkadasini kendi mac adresiyle aga dahil edebilir,bunuda o connect menusunden takip edebilirsin...zaten bu mac isinide yaparlarsa git kafalarina sik adamlarin ,agiz tadiyla bir wireless paylastirmadilar :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

simsiyah bunu yazdı:
    ee usta eskidi o günler ankara güzeldir be ya taşındım ben kıymetini bilin :) burlar sessiz sedasız

haklısın trde birçok sehire gitmişimdir ama Ankara gibiside yok bea ayrı bir güzelliği var memleketimin =) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    beyler üst kattaki elemandan PC açıkken wireles alabilirmiyim nasıl ? pek bilgim yok :(

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    airties nasıl hocalar?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 4221 Toplam Mesaj: 18