Wireless Sifre Hack Programı
-
Böle programlar telefon içinde varmı acaba? Okulda Wireless var ama şifreli telefona atıp kursam Çözebilirmiyim acaba okuldaki şifreyi... Orjinal IPhon larda var diyorlar çünki..
-
Bir ara deniyeyim
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Böle programlar telefon içinde varmı acaba? Okulda Wireless var ama şifreli telefona atıp kursam Çözebilirmiyim acaba okuldaki şifreyi... Orjinal IPhon larda var diyorlar çünki..
-----------------------------walla bende arıyorum
-
Hepaq bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
-----------------------------walla bende arıyorum
-----------------------------aslında bende arıyorum :D
-
not alayım
-
yahu win 7 de çalıştırabilen varmı dedim ses çımadı yok mu?
-
swordfish bunu yazdı:
Bu program sadece ve sadece bilgisayarınızda olan kayıtlı şifreleri verir.
Başka hiç bir işe yaramaz
-----------------------------Herkes "hacker" olma sevdasıyla sağını solunu görmeden yazmış. Aircrak içinde bir program bu; sadece bilgisayarınıza kaydedilmiş kablosuz ağ şifrelerini gösterir.
Aircrack'ın Windows versiyonunun "packet capture" etmesi için sadece bazı "wireless" çipsetlerle mümkündür. Bununla beraber sürücü kısıtlamalarından daloyı yama sürücü yamaları yüklemek gerekir.
Aircrack, Linux ortamında ama yine özel sürücü yamalarıyla "packet capture" edebilir. Şifre kırması yine ayrı bir hikayedir.
Programı çalıştırdım "hack" yaptım yok yani.
-
fifsonic bunu yazdı:
trojen türevi olabilirmiş
aynn -
sniper_tnr bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
trojen türevi olabilirmiş