Wireless Şifre Kırıcı Varmı Acaba?
-
Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum.etrafta bir sürü wireless var hepsi şifreli.bi çözüm bulalım buna.
-
kardes elınde rootun kullanabılecegı sıfrelerı ıceren wortlıst yoksa ısın baya bı zor brute force bu bellı olmaz belkı 6 ay surebılır bence denemeye kalkma zaten adam akıllıysa haftalık bı sıfre degısımı yapacaktır
-
sanırım onceden boyle bir konu acıldı ararsan 1 dk içinde bulacagından eminim
-
arkadaşlar wireless hack diğer hack yöntemi gibi kolay olmuyor...
isterseniz ferruhmavituna nın sitesini inceleyin belki bir nebze daha iyi kavramanızı sağlayabilir...
şimdiden kolay gelsin...
-
beyler ben az once airsnort un windows versiyonunu buldum yukledim ama bi bok anlamadim nasi yapcaz :D
-
World Listle çok zor kırarsın 8 hanli bi şifre oluşturunca wireless larda 3 karakter harf dier karakterler sayı ve bu harfler her modeme göre farklılık gösteriyor.
Ben Turktelekomun airtes için örnek vereyim ilk 4 karakter sayı ondan sonraki 3 karakter harf kalan karakterler de sayı bu şekilde şifre oluşturman lazım aksi halde modem başka şifre kabul etmiyor.
Yukarda kaç milyon olasılık çıkıyor varın artık siz tahmin edin. Wireless ağ şifresini kıracağınıza sayısal loto kombinasyonunu çözersiniz :) hiç deelse o para kazandırıyor onu oynayın
-
oncelikle kablosuz sinyallerin WEP yada WPA sifreleme yontemlerinden hangisini kullandigini tespit eden bir yazalim ile sifreleme cesidini bulursun, Wep ise brute 2 ay icinde kirar, WPA ise ugrasma.
http://downloads.netstumbler.com/downloads/netstumblerinstaller_0_4_0.exe
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------oncelikle kablosuz sinyallerin WEP yada WPA sifreleme yontemlerinden hangisini kullandigini tespit eden bir yazalim ile sifreleme cesidini bulursun, Wep ise brute 2 ay icinde kirar, WPA ise ugrasma.
http://downloads.netstumbler.com/downloads/netstumblerinstaller_0_4_0.exe
-----------------------------
ne 2 ayı ya : ) . 5 dkkda al aşağı ediliyo WEP :) .WPA da kırılabiliyor... -
anti anlat hele.nasıl oluyor o iş.ben de baya bi denedim olmadı.uğraşmadım artık.
Nasıl yapıyosun anlat da bilelim.