Wireless Şifre Kırma Programları
-
hasanist bunu yazdı:
-----------------------------
ilkönce deneyn ondan sonra paylaşın
-----------------------------ahaha tamam :)
-
backtrack 4 ile 15 dakikada wepler gidiyo wpa denemedim
-
hiç bir şifre hiç bir programla kırılamaz . şifre kıran programı yazan vatandaşta bunu piyasaya sürmez kendisi sömürür.
şifre sadece sosyal mühendislikle alınır . örneğin söz konusu ağ sahibi komşunuz ise ; doğum tarihi varsa çocugunun doğum tarihi memleketi vs gibi bilgiler toplanıp denenir yada bilgisayarı bozuldugunda yapmaya gittiğinizde şifreyi ele geçirirsiniz . gerisi şansa kalmıştır .
emeğine sağlık yinede hocam
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
hiç bir şifre hiç bir programla kırılamaz . şifre kıran programı yazan vatandaşta bunu piyasaya sürmez kendisi sömürür.
şifre sadece sosyal mühendislikle alınır . örneğin söz konusu ağ sahibi komşunuz ise ; doğum tarihi varsa çocugunun doğum tarihi memleketi vs gibi bilgiler toplanıp denenir yada bilgisayarı bozuldugunda yapmaya gittiğinizde şifreyi ele geçirirsiniz . gerisi şansa kalmıştır .
emeğine sağlık yinede hocam
-----------------------------neyse ole diyosan dogrudur ama sen yinede bi http://www.backtrack-linux.org/ adresine gir ordan indir backtrack 4'ü bas cd ye çalıştır kurcala biraz
-
ben bu tür programlar olamaz demedim . bunların içersindeki şifreler sabittir örneğin 4 haneli 10 bin karakter girilmiştir dener durur . sonuc alman milyonda bir ihtimaldir buda eşittir vakit kaybı .. kırılmasın bana kimse hacı doğru oldugunda inandıgım ve durum bu.
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
ben bu tür programlar olamaz demedim . bunların içersindeki şifreler sabittir örneğin 4 haneli 10 bin karakter girilmiştir dener durur . sonuc alman milyonda bir ihtimaldir buda eşittir vakit kaybı .. kırılmasın bana kimse hacı doğru oldugunda inandıgım ve durum bu.
-----------------------------bi konuda bilgi sahibi olmadan bu kadar bilmişlik yapan gerizekalılardanmısın :)
-
bunu okumaktan gına geldi google da arat nedemek istediğimi anlarsın