Wireless Şifremi Nasıl Bulabilirim, Modem Bende Değil
-
amcamlara geldim, interneti komşudan çekmişler ortak işte, dizüstünde (xp) şifre kayıtlı otomatik giriyor wpa psk kullanılmış bir iki program buldum netten wirelesskeyview ile "2ebb8b33941f0ce1162a507568cd457978219a938f520c1a2316eee1cf3f5500" diye bir şifre gösteriyro sanırım bu başka birşey denedim olmadı, bu şifreyi kırmak için bir yöntem var mı?
not: modemin arayüzne giremiyorum modemin arayüzünün şifresini bilmiyorum kılasik şifreleri denedim...
-
bu çıkan şifre hash şeklinde şifrelenmiş şeklinde.kırmak için hash çözümleme diye google amcaya aratırsan birsürü bulabilirsin
-
wireless key viewer programını kullanarak windowsxp, windows7 işletim sistemlerinde kayıtlı olan wireless anahtarlarını görebilirsiniz.
-
Bulamasson
-
enesshn18 bunu yazdı:
-----------------------------
bu çıkan şifre hash şeklinde şifrelenmiş şeklinde.kırmak için hash çözümleme diye google amcaya aratırsan birsürü bulabilirsin
-----------------------------hex ile yapılmış sanırım, şifreleme yöntemleri ile pek bi bilgim yok ama hash decoder diye değilde hex decoder diye arattım, saçma karakterler çıkarttı...
@oskar o programı zaten denedim wpa psk yı göstermiyor sanırım
-
Kablosuz Ozellikleri > Guvenlik > Ag Guvenlik Anahtari
Karakterleri Goster Isaretle..
Win7 ye gore anattim : ) Simdi Gordum Xp imis :|
-
Attach bunu yazdı:
Kablosuz Ozellikleri > Guvenlik > Ag Guvenlik Anahtari
Karakterleri Goster Isaretle..
Win7 ye gore anattim : ) Simdi Gordum Xp imis :|
-----------------------------keşke win7 olsaydı .D karekterleri çözmeyi bile denedim pw kısmında yıldız olanları çözen bi program var belki yuvarlakları da çözer dedim ama olmadı :D
-
.??3?????*Puh?Eyx!???R??#?????U?
haci soyle birseye cevirdim dene bakalim :)
-
Bende Tüm Girdigim Şifreleri Buldu Sende De Bulur
http://www.nirsoft.net/utils/wirelesskeyview.zip
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Bende Tüm Girdigim Şifreleri Buldu Sende De Bulur
http://www.nirsoft.net/utils/wirelesskeyview.zip
-----------------------------onu denemiştim hocam onun verdiği codu başka bir programlada elde ettim ama olmadı :)
-
ubuntu olaydı kayıtlı olurdu bütün şifreler :D