folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Wireless Şifremi Unuttum

Wireless Şifremi Unuttum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:
    -----------------------------

BEYLER NEDEN GİREMİYORUM PCDEN HER SDİTEYE GİRERKEN TELEFONDA NYASAKLI TELEKOMİNİ. UYARISI NEDEN VERİYOR SİZCE ??

Bilgisayarda DNS vardır, kontrol et.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

valla ettim hocam siteyi deniyorum telekominikasyonm diyor acaba gerçekten hattanmı giriyorum lanet telefondan anlamıyorıum ki neyden girdiğimi modemi kapatınca hiç girmediğine gire wifi olmalı... gerçi wifi ney waryles ney onuda çözemedim halen :D

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vegabond
    Vegabond's avatar
    Erkek

bilgisayardan

Ağ ve paylaşım merkezini aç>Kablosuz ağları yönet>bağlanacagın kablosuz ağ 'a sağ tıkla özellikler >güvenlik >karekterleri göster'e tıkla şifreni orda görürsün:=)

||DuRuYoRsAm SeBeBi VaR SuSuYoRsAm NeDeNi VaR hErKes RaHaT OlSuN hErSeYiN bİr zAmAnI vAr..!!|| -||Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.-||
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:

BEYLER NEDEN GİREMİYORUM PCDEN HER SDİTEYE GİRERKEN TELEFONDA NYASAKLI TELEKOMİNİ. UYARISI NEDEN VERİYOR SİZCE ??

senin sorunun wireles şifresiyle değil DNS ayarları ile alakalı sanırım

Toplam Hit: 4512 Toplam Mesaj: 25