folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Wireless Ta Mac Adresi Bulmak / Değiştirmek.

Wireless Ta Mac Adresi Bulmak / Değiştirmek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Önemli değil.
    Netteki dökümanlar programın yapacağı işlemleri çok kısa yoldan ve yapılabilecek örneklerle anlatmış,zaten senin verdiğin linkler zaten yabancı kaynaklardan çeviriler.Ben yabancıları komple okumuştum.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    fake mac diye bir terimi ilk defa senden duyuyorum, dedigin olay mac filter.

ki bunlarida iste belirli yollarla alabilirsin anlatabiliyormuyum...

ayrica mac decrypt edildikten sonra... :)))) sanirim eleman anlamiyor isten :)

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hojam bak şimdi o senin mac filtreleme dediğin olayı herhangi bir mantık yada program ile kırdığın zaman elde ettiğin mac fake oluyor çünkü (illa anlattıracaksın) ;

1- O mac başka bir kullanıcıya ait.
    2-Alternatif olarak o mac i sen kullanırsan sende login olursun.
    3- Bu sebebten fake.

Bu terimi duymaman çok doğaldır.

Neyse yine de eywallah.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    neyse ben anlatamadim galiba...:)

kolay gelsin ;)

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    hacım Mac Filter varsa tüm dünya'da ki macleri denesen yada ne kadar mac filter olursa olsun o ağa girebiliyorsundur ip aldığına göre ağ geçidine ping bas modemi çöksün bari :) yada ip

oda olmadı herifin evine gir anteni sök gerisini sen yaparsın :D

he bide bende de mac filter var daha önce wpa şifremi kırmıştı bi arkadaş ama şimdi netimi kullanamıyor ne kadar mutlu olduğum belirtmek istediimn :D

şimdi aklıma geldi sende brute la modeme saldır elbet düşer şifresi
    :)

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

ya arkadaslar benimde ayni sorun var.. herifin modemini görüyo ama net yok sınırlı erişimle bağlanıyor sonrada BAĞLANDI diyor ama net yok! 192.168.2.1 yazip modeme girdim şifre istedi pasword kismi boşken bastim modeme girdi sonra değiştirmesin diye kendime şifre yaptim. modem ayarlarına şimdi bi ben girebiliyorum değiştireceğim ayarları bilmediğimden gene net yok! (airties bu arada modemi) yardımcı olabilirmisiniz modeme girdikten sonra kendime net sinyali alabilmek icin napacagim???

choosing my confessions...
Toplam Hit: 4577 Toplam Mesaj: 17