Wireshark Ve Packet Dünyası ?
-
Wireshark ile kendi adaptorum ü dinliyorum.
Aklıma takılan. Ben mesela video izliyorum bu video benim adaptörümden geçicek ve wiresshrak da adaptörden gecen packetleri alıcak. Peki
Wireshark da nasıl kaydederim yada nasıl alabilirim.
bide sadece video diil (exe,mp3 vs ) edilen seyler nasıl alabilirim
-
wiresharkta nasıl kaydederim sorunu paketleri nasıl kaydederim diye anlıyorum,yani yani videoyu değil demi?
-
-
programın tam olarak ne işe yaradgından bahsedebilir misin ? acaba düşündüğüm şey mi?
-
sLeymN
Wireshark bir paket analiz programıdır. Ağ adaptöründen veya paket yollayıp alabildiğin cihazlar üzerinden geçen paketleri incelemene yarar. Paketlerin iç yapılarına kadar gösterebilir, grafiksel analiz sunar, kablosuz paket toplama görevini üstlenebilir. Oldukça kullanışlı bir programdır. Cain&Abel ile kullanılınca harikalar yaratabilir.
Mx0TBTPaketleri gördüğün kısmın hemen üstünde beyaz bir alan var oraya istdiğin formatı yazarak filterlayabilirsin böylece sadece istediğin paket türleri gösterilir.
-
back/track bu işletim sistemini indir her şey onda var ugraşma evlat bu prg 1 gb üstünde pc ne sanal makina kur onun içinde aç bu prg ne istiyorsan yap başka gelişmişi yok bu purğramı kullan gerisi boş ugraşma boş yere oralardan çok geçtik
-
hocam backtrack ı sevmiyorum kulanmadığım binlerce proğram iç.inde durunca sıtkınlık geliyo bide bu ara win32 de takılıyorum on dan
bide cain abel de ssl ile kulanılmıs bağlantıları nasıl decode edebiliyoruz bilen varmı ?
-
su ssh leri nasıl decode ederiz bilen
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------su ssh leri nasıl decode ederiz bilen
-----------------------------
Şaka yapıyor olmalısın :) -
demek istedim bu sertifakaları nasıl kulanıp şifreli bağlantiyı decode ederiz
ssh diil yaw ssl
-
ya şu cain&abel'i iyi gilenler bi tutorial fln yazsa anlatsa çok hoş olur.
mesela o ssl'leri nasıl decode ederiz.kendi sahte sertifikamızı nasıl yaratıp göndeririz.
hatta cain&abel ve wireshark'ı beraber anlatsanız tadından yenmez :)