Wirüs Programı Önerisi..
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
bana denk gelmedi öyle bir şey hocam kurulduğu gibide kaldırılıyor yani ama millet ne yapmışsa kaldıramamış olabilirler. ben yıllardır avg kullanıyorum özellikle 8. sürüm çok çok gelişmiş ilk kurduğunda biraz kasacaktır sistemini uyum sağlaması gerekio :) sonra çok rahat edeceksin ;)
-----------------------------dostum şimdi kurdum programı taratıyoum güzel bişeye benziyor çok saol paylaşımın için;)
-
antivir free kullan ;) premium kullansanda olur cok kampanya yapıyor antivir.
-
nod 32 kullanıyorum hıc sorun yasamıyorum :D
-
kis rulz
-
karizma_18 bunu yazdı:
-----------------------------T01G4 bunu yazdı:
bana denk gelmedi öyle bir şey hocam kurulduğu gibide kaldırılıyor yani ama millet ne yapmışsa kaldıramamış olabilirler. ben yıllardır avg kullanıyorum özellikle 8. sürüm çok çok gelişmiş ilk kurduğunda biraz kasacaktır sistemini uyum sağlaması gerekio :) sonra çok rahat edeceksin ;)
-----------------------------dostum şimdi kurdum programı taratıyoum güzel bişeye benziyor çok saol paylaşımın için;)
rica ederim dostum memnun kalacaksın ;) -
bit defender hiç kullanmadım kullanan var mı?
-
norton muş nod32 miş kasper mış :D bi trojan serveri verin 2 dakkada undetect edeyim hiç biri yakalayamaz ,, sana tavsiyem avira kullan ;)
-
bitdefender kullanmıştım bi ara memnundum güzel program
ama şuan Avira Antivir Premium Security Suite 9 kullanıyorum kesinlikle tavsite ederim ;)