folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Wistadan Xp"E Geçişde Mavi Ekran Hatası

Wistadan Xp"E Geçişde Mavi Ekran Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

hatayı microsofttan okudum, böyle yazıyordu, ki dedikleri mantıklı, ilk olarak boot sector virusu sonra donanımsal.. dediğin gibi hatalar en fazla ramde oluşuyor bu durumlarda, bazen anakart bazen de hdd sorun oluyor, deneme yanılmayla bulacak arkadar

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    aa bak yeni aklıma geldi laptop yeni ise bazen ipneler biostan xp kurulumunu kapatıyolar onu dene biosta asci felan bişi olması lazmdı tam olarak hatırlamıyosam daha geçen gün yaptım ama bi bok hatrlamıom allah belamı versin benm nası bi hafızam var :D ilk önce biostan ascii felan hard disk öle bişi işte bul düzelt dene yada arat google amcadan laptopa xp kuramıyorum diye bios ayarı yaz o bulur

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    http://forum.donanimhaber.com/m_21836570/printable.htm hacım bu link sana yardımcı olabilir

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

ekran bu 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cd bozuk başka cd dene ayrıcca  biosu da sıfırla

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 2382 Toplam Mesaj: 16