Wob.İo Sitesi Fizy E Rakip Olur Mu?
-
beyler böyle bi site var wob.io diye site çok yeni bundan dolyı kasılmalar olsun müyap ile telif hakları sorunu olsun bi çok sorunu var ama iler de 1-2 yıl içerisinde geliştirilirse fizy den daha çok kulanılacağına eminim ayrıca buda benim radyom dinleyicim olun havamız olsun
http://wob.io/#/stations/406 dinleyici sayım 38 tahribatçılar topanın takip et butonu var takipe de tıklayın hadi bakem :)) -
dinleyici sayım iki katına çıktı laa zuahha bu arada konuda up olsun hem :)
-
geçen haberi vardı bu sitenin :)
-
tasarımını çok güzel yapmışlar Allah ı var kasılmalar ve telif haklarını hallederlerse süper olur.
-
domain iyimiş müyapla ne sorunu oldu?
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------domain iyimiş müyapla ne sorunu oldu?
-----------------------------
şarkıların telif hakları konusunda görüşüyoruz diye bi yazı çıkıyo yeni şarkılarda sadece 3-4 aylık şarkılar varya onların telif haklaırnı almamışlar galiba daha. -
Biraz daha gelişirse fizy yi sollar. Şarkı listelerine radyo adını vermişler. Ama sahip olduğun listeler public yada gizli olarak ayarlanabiliyor. Ve başkaları bunlararasından kafasına göre hazır listeleri de takip edip çalabiliyor. Harika olmuş.
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Biraz daha gelişirse fizy yi sollar. Şarkı listelerine radyo adını vermişler. Ama sahip olduğun listeler public yada gizli olarak ayarlanabiliyor. Ve başkaları bunlararasından kafasına göre hazır listeleri de takip edip çalabiliyor. Harika olmuş.
-----------------------------
aynen katılıyorum fizy bile bu işte o kadar eski olmasına rağmen ben hala bazı yazılımsal hatalar görüyorum bu site bu kadar yeni bi kaç kusuru olsun tasarım çok çekici ya :)
edit : bu arada buraya yazdım radyomu dinleyici sayım 100e vurdu tahribat abi ne diyim :)) http://wob.io/#/stations/406 türkçe şarkılarda sıkıntı var onu söyliyim.sıkıntı bu : Şu anda çalmakta olan "Feridun Düzağaç - Beni Bırakma (Official Version)", MÜYAP ile yapmakta olduğumuz görüşmeler henüz sonuçlanmadığından dolayı geçici olarak susturulmuştur. Özür dileriz.Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 15:55'da seboist tarafından düzenlendi.
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 15:56'da seboist tarafından düzenlendi. -
fizzden daha iyi gibi görünüyor, youtube api akar :D
-
bu fizy de youtubeden ses alıyo koyuyo oraya olay o değilmi benmi yanılıyorum
-
düşük bitratelerden tat alamayanlara..
grooveshark.com