WOLFENSTEIN Oynayanınız Var Mı?Varsa Güzelmi
-
smoke bunu yazdı:
-----------------------------
onlar var bende istiyosan yollıyım
bi haftadırda boş kaldıkca river raid oynuyorum takdım joystiğide direk commodore havası
emulatorleri yapanlardan allah razı olsun ne öle cs filan ben bunlarla dogdum yaff 3d filan bayıyoo adamı artık :)))
-----------------------------
sendeki wolfenstein in emulator u degil dimi ?
bana yollarsan sevinirim nostalji yapalim... -
baba linki koyuyorum aşagı wolf3d için
emulatorlerde commodore oyunları için 5-6 yaşındayken oynadığım oyunları buldumda cok seker yaff bolderdesh bile var yaff :)))
istersen onlarıda koyıyım siteye commodore oyunlarını ve emulatorlerini filanda :))
http://www.lastminuteyachting.com/iz/wolf3d.zip
-
oyun süper tek kötü sey dünyayı kurtaran adamsın. bide böle yaratıklarla falan dövüsüon oralar kötüolmus bence. ben son bolumde heinrichi yenemedim gitti mesela. ruh falan yolluo bole sacmalamıslar ama oyuna diecek yok harika.2000de mi 99damı cıktı hatırlamıom ama simdiki oyunlara bile tas cıkartır. oyunun gidishatı cok güzel. bide halflife gibi farklı karakterlerde oynama olsa mesela o siyah kıyafetli adamları secebilsen cok ii olur hatta cosar. mesela halflife bi dünya oyun cıkardı blueshift falan
-
baq arkadasım WOLFEiNSTEIN gerçekten güzel oyundur oynadıgım ilk savaş oyunuydu ondan sonra medal of the honnor oynadım oda bitti ondan sonra başladım call of the datty oda bitti
yenibi savaş oyunu ariyorum oynamadıysanız call of the datty tafsiye ederim gerçekten manyak bi oyun baya geliştirmişler.. -
wolf benimde çok sevdiğim bir oyun du bir sürü gizli bölüm vardı mesela resimlerin arkasın da silahlar var dı hu ha ho lar vardı wolf volfied dave bugbomber prehistorik bunlar benim çocuklukta crack lediğim oyun lar her şeylerini değiştirmiştim ben hacker liğe bu oyunları mahvetmekle başladım
-
zeky sende harbiden beyin var mı??
cracklemekle oyunu mahvetmenin ne alakası var.daha crackin ne olduğunu bilmiyorsun bide çocukluğumda cracklediğim oyunlar diyorsun git yaaa -
c:\games\wolf\wolf.exe
hakkını vermek lazım ilki de göz bozuyodu ikincisi de bozdu. 386dxlerle oynadıımız wolfün ardından gerçekten de beklenen kalitede bi oyun geldi. ancak son bölümde bulunan boss biraz saçma olmuş :PP ama çok ii oyundur affetmeyn, oynayın :) -
STRAKER dostum ben bu oyunu onlıne oynuyorum harıka oluyor yanı onlıne adı Wolfenstein - Enemy Territory bunu mutlaka tavsıye ederım ıstersen sana setup yollarrım
-
senin crack ten haberin yok burda crack dedigim kodlarını çözüp içerigini değiştirmek yani şifreleri cracklemek senin bildigin cd deki crack dosyası degil
-
ben oynadım manyak bi oyun oyna oyna bitmiyo ama
ÖpÜlDüNüZ
Toplam Hit: 6497 Toplam Mesaj: 27