Wolftime Cı Yavru Kurtlar
-
joe_black bunu yazdı
wolfteam ne la? harbi bilmiyom. kızanlar cafede oynuyolar öle görüyom hiç bişi de anlamadım birisine 10 dk falan baktıydım. sövüp duruyodu bi de hoplayıp duruyodu. tüm anım bundan ibaret.
Caunter Strike tarzı oyun hocam , 2 Grup oluyor en fazla 8 + 8 oynanıyordu sanırım. Bellı bır zaman oluyor , Bellı bır puan oluyor oyunun bıtmesı ıcın , değişik modlar var , Bıçak - bıçak , İnsan - Kurt , Kurt - Kurt , Silah - Silah , vss vss :)
Bence güzel walla ...
İndiren indirsin , açalım bı bölüm (GİRİŞ) koyalım şifre oynayalım TBT AİLESİ olarak :) -
suhatuna bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
wolfteam ne la? harbi bilmiyom. kızanlar cafede oynuyolar öle görüyom hiç bişi de anlamadım birisine 10 dk falan baktıydım. sövüp duruyodu bi de hoplayıp duruyodu. tüm anım bundan ibaret.
Caunter Strike tarzı oyun hocam , 2 Grup oluyor en fazla 8 + 8 oynanıyordu sanırım. Bellı bır zaman oluyor , Bellı bır puan oluyor oyunun bıtmesı ıcın , değişik modlar var , Bıçak - bıçak , İnsan - Kurt , Kurt - Kurt , Silah - Silah , vss vss :)
Bence güzel walla ...
İndiren indirsin , açalım bı bölüm (GİRİŞ) koyalım şifre oynayalım TBT AİLESİ olarak :)kantır oynarım daha ben.
yani onda da vuruyoz mu ? yoksa zombi map gibi adama dokunuyon kurt mu oluyo?
-
Bazı bolumlerı var oyun secenegı adam senı cızıyor (KURT) kurt oluyorsun :)
bazı bolumlerde de adam adama sılahlarla (Caunter) gıbı çatısmaya gırıyorsun :)
Emın ol , Pişman olmazsın :) -
bi kere oynadım 5dk de bütün herşeyi serdiler önüme kingsin dediler bıraktım. cs varken oynanabilitesi olmayan düşük kalitede her yerde uçan adamların, sınırsız mermisi olanların olduğu bi oyun
-
__hsyN__ bunu yazdı
bi kere oynadım 5dk de bütün herşeyi serdiler önüme kingsin dediler bıraktım. cs varken oynanabilitesi olmayan düşük kalitede her yerde uçan adamların, sınırsız mermisi olanların olduğu bi oyun
Hocam saçmalama ya !
İyi silah almak için emek sarfetmelısın , Altın kazanmalısın , hiç teöyle kolay önune gelmıyor mermıler şarjörler :)
Rütbe alıp yukselmek ıcın sureklı oynaman gereklı ... Yoksa düşük sevıye kalıyorsun ...
Senı torpıllı saydılar sanırsam :D -
Hile + paralı-parasız oyuncu farkı çok fazla
oyundan soğudum uzun zamandır oynamıyorum
-
HolyReform bunu yazdı
Hilesi var mı yaa :D
-
suhatuna bunu yazdıHolyReform bunu yazdı
Hilesi var mı yaa :D
hocam o yazdığım uçan adamlar sınırsız mermıler hack :) sürüyle hack var oynatmıyolar. bide oyun zor değil 5 dk de sağlam silahlar alıyon zaten bide para veriyosan dağıtıyon ortalığı. eğer özel server olsa herkesde herşey açık veya belli şeyler açık şekilde iyi olabilir ama pubda olmaz bu iş