Wolkswagen T3 Carevelle Hakkinda !
-
Hacilar bu oto hakkinda bildiklerinizi bi paylasirsaniz sevinirim...Gezi , ava gitmek , baliga gitmek vb amaclar icin kullanmayi dusunuyoruz...
http://www.araba.com/1225298.html
-
linki yeni gördüm beş para etmez
git bi tuzla jip al 3-5 milyara, 4 çeker, dağa taşa heryere çıkar
-
yalova sokaklarında görmüşlüğüm var kendisini:)
-
t1 alıp punk tarzı sokaklarda gezmek en büyük hayalim okulun bahçesine çekip içinde yatmak bob marley dinlemek...:)))
-
Hocam araba temisse özellikle motoru filan o araba size yarar ama temiz değilse arkadaşların dediği gibi o parayı o arabaya vermek yanlış ama şeçim senin ...
-
hocam çok para ya:S
-
aman hocam sakın.. yıllar önce bizde vardı otobanda giderken kaç defa kapısı uçtu bunun :| belki alman arabaları içinden tek sevmediğim modeli ;)
-
hoca bu paraya 96-2000 arası transporter alınır hemde canavar gibide olur 17 milyarı niye bağlıyon 90 model carevelle'ye
-
o paraya tarnsporter alınmazmı çok fazla bence
-
Yalovadaymış la.. Bizim burası..
Özelliklerine bakılırsa bu fiyata değer bence..
Kaçırma derim bana sorarsan..
Eğer almayı düşünüyorsan ben gider bakarım.. Ama şu an Çınarcık'tayım, pazartesi gideceğim..
Eğer ciddiysen gidip bakayım....
?
-
ben ve kuzenim vosvos hayranıyızdır :S
ama ben buara daha çok wosbus'a sardım...dün'de bi t3 gördük net'te çok güzeldi onun fiyatını bulabilirsem yolllim sana hocam...
kesinlikle al derim arkası bildiğin gibi tam bir yatak odası :|
tabi parası biraz tuzlu olur senin için...
buna bukadar para verme bence az biraz daha araştır wosvos türk'de falan bulabilirsin istediğin gibi bi bus...