Word Çıldırdı Tam Ödevin Sonundaydım ! Ne Bunun Olayı !
-
Yanlışkla bişeye bastım sanırım ödevin tam sonundayken şu an intihar moddayım bütün çok kötü oldu bunu nası düzelticem ben ya :S Geri al'dan da düzelmiyor ki bi yardım hocalar çıldırıcam şu an sinirden :S

-
Hiç mi yok bilen bilader ben tek tek silcemmi şimdi bunların hepsini kelimelerin arasından :S
-
görünmeyen karakterleri göstermişsin sorun yok wordun özelliği kapatırsın geçer ^^
http://img714.imageshack.us/img714/6605/28889052.png
burdaki ikonu bulursun araç çubuklarının birinde gizli gözüküyor resme bakınca fark edemedim tıklarsın ve kapatır gizli karakterlerin gösterilmesini
senin sürümde de kisa yol aynımı bılmıyorum ama ctrl + ( yaptıgında kapatmıs olur sanırım
-
Araçlar/özelleştir den komutlar sekmesine gel.
komutların içinden görünüme tıkla o karakteri sürükle herhangi bi komut çubuğuna koy sonra ona tıklayıp aktif/pasif edebilirsin :)
bi ara benimde başıma gelmişti kafayı yiyiodm :d
-
Onlar enter tuşu hocam
görümeyen karaktererin göstergesidir onlar, şekildeki p işaretide paragraf...
Cok işe yarayan bir göstergedir, sayfa sonu bölüm sonu göstergelerini fln hepsini gösterir...
yukarda buna benzer tuş var tıkla kaldır...
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
komutların içinden görünüme tıkla o karakteri sürükle herhangi bi komut çubuğuna koy sonra ona tıklayıp aktif/pasif edebilirsin :)
-----------------------------o karakteri sürükle derken hocam ? sürüklenmiyorki açtım dediğin yeri ekranda ?
-
renegadealien bunu yazdı:
Onlar enter tuşu hocam
görümeyen karaktererin göstergesidir onlar, şekildeki p işaretide paragraf...
Cok işe yarayan bir göstergedir, sayfa sonu bölüm sonu göstergelerini fln hepsini gösterir...
yukarda buna benzer tuş var tıkla kaldır...
-----------------------------nerde hocam o buton göremiyorum ya :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------o karakteri sürükle derken hocam ? sürüklenmiyorki açtım dediğin yeri ekranda ?
-----------------------------ya mouse un imleciyle tut sürkle götr herhangi bi komut çubuğuna bırak sonra kullanabilirsin
-
Başka yoldan buldum şerefsizin yerini hallettim. Sağolun hocalar ;)