folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Word De İlginç Bi Olay Nedeni Bilen Var Mı?

Word De İlginç Bi Olay Nedeni Bilen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler hemen bi tane word belgesi açın içine =rand(55,55)    yazıp entere basın ve ekrana tonlarca .Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar. cümlesi gelio nedenini bilen var mı ?

not:.(55,55)yazdımya o rakamlar değişebilir bunu bana bana bi aga gösterdiydi o da nedenini bilmiyodu

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    anaa harbiden :S one ya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

hacım aslında bi herkesin abartığı gibi yok bunu fikrosoft bilmiyo onlar bile şaşırmış yok bil gates amcam da  anlammamış felan bunların alayı  .......

şimdi hacım bak bune demek

bu word normal herkes tarafından bilinen bi kodu kullanıcılara yarım etmek gibi bi seçenek

şimdi sen bu kodu yazdığında  word de diyosun ki bana 55 tane içinde bütün harfler olan  paragraf yaz word sana sana yazıyo ha şimdi 

niye  Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.diye yazıyor  dersen bunun inilizce si vardı  şimdi aklıma gelmiyor 

bu cümlenin ing sinde bütün alfabe geçiyor

olay bu kadar  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

o yazı font secerken fontu tanıtmak için aşagıda yazan yazı..neden cıktıgını bilmiyorum holynin bi ara dökumanı vardı bütün programlarda var böle gariplikler : )

edit::  http://tahribat.com/doc.asp?docid=3  al burda bi sürü var en alttakine mutlaka bak : )

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

tmm aklıma geldi 

The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Bu cümle İngiliz alfabesindeki tüm harfleri içerir. Dolayısıyla örneğin yeni bir font denemek istediğinizde bu cümle oldukça kullanışlı olabilir. Ancak Microsoft Office’in Türkçe sürümlerinde bu cümle aynen Türkçe’ye çevrilince ortaya şirin olmaktan öteye gidemeyen bir cümle çıkmış. 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Office 2007de de böle yazıyo:

Ekle sekmesinde, galeriler belgenizin genel görünümünü düzenlemek için tasarlanan öğeleri eklerler.  Bu galerileri, tablolar, üstbilgiler, altbilgiler, kapak sayfaları ve diğer belge yapı taşlarını eklemek için kullanabilirsiniz.  Resimler, kartlar veya grafikler oluşturduğunuzda, aynı zamanda geçerli belge görünümünüzü de düzenlerler.

Belgedeki seçili metnin biçimlendirmesini, Giriş sekmesindeki Hızlı Stiller galerisinden seçilen metin görünümünü seçerek kolayca değiştirebilirsiniz.  Metni doğrudan Giriş sekmesindeki diğer denetimleri kullanarak da biçimlendirebilirsiniz.  Denetimlerin çoğu geçerli temadan görünüm kullanma ya da doğrudan belirlediğiniz biçimi kullanma seçeneği sunar.

Belgenizin genel görünümünü değiştirmek için, Sayfa Düzeni sekmesinde yeni Tema öğeleri seçin.  Hızlı Stil galerinde bulunan görünümleri değiştirmek için, Geçerli Stil Ayarını Değiştir komutunu kullanın.  Geçerli şablonunuzda bulunan belgenizin görünümünü her zaman özgün haline geri döndürebilmeniz için, Temalar galerisi ve Hızlı Stiller galerisi komutları sıfırlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

=rand(31,62)

yazdım şahin k geldi :-O 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
Toplam Hit: 898 Toplam Mesaj: 7