Wordde Dokuman Yazma Ödevi Acil !
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
Mylitta bunu yazdı:
Ödeve bak. Ulan max 21 yaşındaki bir insanın hangi konu hakkında 30 sayfa bilgisi vardır?
bende aynen bunu dedim hoca bi konuda olması önemli değil konudan konuya geciş yapabilirsiniz yeterki 30 sayfadan az olmasın ve kurallara uygun olsun demişzaman daralıyo of yaa dokuman arıyorum nette ama full düz yazı olcak sayı ve çok fazla noktalama işareti olmucak..
vay anam vayy
-----------------------------gir tarikat dökümanlara
editlemeye şimdiden başla
-
--- En az 30 sayfa
--- Yazı Tipi Times New Roman
--- Yazı boyutu 12
--- Uzun noktalama işaretleri kullanılmayacak (bende anlamadım :) )
--- Satır atlanmayacak
--- Konu Sınırlaması yok konudan konuya gecilebilir (bUNDA SATIR BAŞI YAPILABİLİRMİŞ :)) )
--- Çok fazla Rakam içermeyecek
Arkadaşlar Bnm zamanım yok Bu özelliklere uygun bi Dokuman Word belgesine oluşturacak yardım sever muride 500 Mb Host vereceğim + dua edeceğim :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
--- En az 30 sayfa
--- Yazı Tipi Times New Roman
--- Yazı boyutu 12
--- Uzun noktalama işaretleri kullanılmayacak (bende anlamadım :) )
--- Satır atlanmayacak
--- Konu Sınırlaması yok konudan konuya gecilebilir (bUNDA SATIR BAŞI YAPILABİLİRMİŞ :)) )
--- Çok fazla Rakam içermeyecek
Arkadaşlar Bnm zamanım yok Bu özelliklere uygun bi Dokuman Word belgesine oluşturacak yardım sever muride 500 Mb Host vereceğim + dua edeceğim :)
-----------------------------Lorem ipsum koysan olmaz mı? :)
-
ülkenin cinde bulundugu durum hakkında bi ton şey yazarsın aç word dokummanını dok içini konuda bol daha ne düşünyon ki :D:D
-
İngilizce istersen staj raporlarımdan birini yollayayım, host falan da istemem
edit: google a küresel ısınma filetype:doc yaz bikaç dökğmanı düzenleyiver. Buralarda millete yalvarmaktansa yarım saatini alır