Wordpress Admin Backdoor
-
Konuyu gizleyin :)
-
EcHoLL bunu yazdı
kavga etmeye gerek yok kod illa wp-includes içinde olucak diye birşeyyok istedeğin klasöre at ama wordpress root dizinine kurulu olucak yani alt klasöre kurma loglama olayına gelince herhalde logluyordur ama bu kodda loglama yok
Hacım sen bunu nerden kopyaladın
-
adam bir kod paylaşmış nelerle uğraşmışsınız yav verilen kod basit loglama olmayan bir backdoor temaya kodu yedirirsiniz, temanın farklı yerlerine google indexleyecek şekilde bir işaret atarsınız daha sonra googledan taratıp sitelere dalarsınız. Bunun daha gelişmişini her köşebaşında indirmeye sunulan nulled temalarda bulabilirsiniz onlarda loglama olayı da var. Yalnız hatırlatmakta fayda var dosya ismi ya da değişkenleri kendinize göre düzenleyin aksi halde hostingin suspend yemesine sebep olabiliyor ben de suspend yiyen wp sitelerim sayesinde öğrendim bu backdoor olaylarını tee sene bilmemkaçta.
-
Salt olarak calismasi mumkun degil zaten. Fatal error vermeli. Aslinda var olmayan sabitler zart zurt var. Ama mantik alinabilir. Bakin bu kodta loglama yapiliyor demiyorum. Bu kodun alindigi pluginin icinde bir yerlerde yapiliyordur diyorum. Aksi halde yazilmis olmasinin bir mantigi yok zira. Babandan kalma jakuzili villan var ama villanin adresini bilmiyorsun.
-
1234567B bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
kavga etmeye gerek yok kod illa wp-includes içinde olucak diye birşeyyok istedeğin klasöre at ama wordpress root dizinine kurulu olucak yani alt klasöre kurma loglama olayına gelince herhalde logluyordur ama bu kodda loglama yok
Hacım sen bunu nerden kopyaladın
fasted cache eklentisinin pre versiyonunda vardı birde market temasında baya bir yerde kullanılmış bu