Wordpress Admin Backdoor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkfeo
    Darkfeo's avatar
    Erkek

Konuyu gizleyin :)

"Tarikat kutsaldır, maddi çıkar için kullanılamaz." HolyOne
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

kavga etmeye gerek yok kod illa wp-includes içinde olucak diye birşeyyok istedeğin klasöre at ama wordpress root dizinine kurulu olucak yani alt klasöre kurma loglama olayına gelince herhalde logluyordur ama bu kodda loglama yok

Hacım sen bunu nerden kopyaladın 

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

adam bir kod paylaşmış nelerle uğraşmışsınız yav verilen kod basit loglama olmayan bir backdoor temaya kodu yedirirsiniz, temanın farklı yerlerine google indexleyecek şekilde bir işaret atarsınız daha sonra googledan taratıp sitelere dalarsınız. Bunun daha gelişmişini her köşebaşında indirmeye sunulan nulled temalarda bulabilirsiniz onlarda loglama olayı da var. Yalnız hatırlatmakta fayda var dosya ismi ya da değişkenleri kendinize göre düzenleyin aksi halde hostingin suspend yemesine sebep olabiliyor ben de suspend yiyen wp sitelerim sayesinde öğrendim bu backdoor olaylarını tee sene bilmemkaçta.

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Salt olarak calismasi mumkun degil zaten. Fatal error vermeli. Aslinda var olmayan sabitler zart zurt var. Ama mantik alinabilir. Bakin bu kodta loglama yapiliyor demiyorum. Bu kodun alindigi pluginin icinde bir yerlerde yapiliyordur diyorum. Aksi halde yazilmis olmasinin bir mantigi yok zira. Babandan kalma jakuzili villan var ama villanin adresini bilmiyorsun.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

kavga etmeye gerek yok kod illa wp-includes içinde olucak diye birşeyyok istedeğin klasöre at ama wordpress root dizinine kurulu olucak yani alt klasöre kurma loglama olayına gelince herhalde logluyordur ama bu kodda loglama yok

Hacım sen bunu nerden kopyaladın 

fasted cache eklentisinin pre versiyonunda vardı birde market temasında baya bir yerde kullanılmış bu

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 19275 Toplam Mesaj: 36
wordpress trojan