Wordpress Bot Eklentisi [Beta Plus] ( Youtube + Dailymotion )
-
Kurulum : dosyayı .rar arşicinden çıkarın. "/wp-content/plugins" dizinine atıp admin panelden aktif edin. Oluşan sol menüden dewam edin
Açıklama : açıklama yok :|
Açıklama 2 : bilindiği üzere kişisel sayfam 4-5 yıldır kapalı olduğu için sadece buradan paylaşıyorum. Herhangi bir sorunuz / sorununuz olursa sadece bu başlık altında cevaplayabilirim. ( only tbt )
Not : ilk sürümü kullananlar sadece yenisini üstüne kopyalasın yeterli
Beta Plus için : http://snnyk.net/downloads/ytbot-plug-plus.rar ( B+ )
Beta sürüm için : Wp Youtube Bot Eklentisi [ Beta ] ( B )
SS :

-
bunlarla uğraşçağına elindeki sistemi bitirsene oglum :D
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
bunlarla uğraşçağına elindeki sistemi bitirsene oglum :D
-----------------------------uğraşmıyom hacı, kendime yaptım link koydum sadece buraya
hem sen benim cep noyu niye veriyon olm millete :|
-
Ya moruk bu bot dediğimiz şey otomatik olarak çeken şey değil midir? Ama burada anladığım kadarıyla amele gibi video ekliyoruz. E zaten wp de video eklenebiliyor. Bunu bi açıklasana.
-
diamonique bunu yazdı:
Ya moruk bu bot dediğimiz şey otomatik olarak çeken şey değil midir? Ama burada anladığım kadarıyla amele gibi video ekliyoruz. E zaten wp de video eklenebiliyor. Bunu bi açıklasana.
-----------------------------Bu işini hızlandırıyor searchbox dan çekmek istediğin içeriği aratıyosun listeliyor ekle dediklerin ekleniyor direk.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Aslında bu kod parçacıklarına bot demek yanlış olur evet , ama seo için yani konu hakkında bilgisi olmayan amatör kullanıcılar için kalıplaşmış bir kelime olduğundan arama motorlarında "bot" diye aratırlar, bizde çabuk bulunabilelim diye yanlışda olsa bot diyoruz vesselam
bu eklenti sadece işini kolaylaştırır gidip youtube dan vs video arayıp embed kodu kopyalamaktansa panel içinde aratıp ekle deyip geçiyon daha seri yani
Tam olarak bu eklentinin bot olabilmesi için:
örnek;
google dan bi kullanıcı siteye girdi diyelim
eklenti giriş yapan kullanıcının referer bilgisinden hangi keywordlar ile siteye geldiğini süzüp gidip bi kaç tane siteden o keywordlar ile etiketlenmiş olan döküman video, resim,müzik vs. gibi bilgileri dinamik bi şekilde çalıştırırsa yada db ye eklerse (++) basit bi bot olur.
-
Eline sağlık hocam teşekkürler
-
GoldenBoy bunu yazdı:
Eline sağlık hocam teşekkürler
-----------------------------bol hitler hocam =)