Wordpress Databaseleri
-
Öncelikle annelerimizin anneler günün en içten dileklerimle kutlarım ..
Şimdi probleme geleyim :)
Arkadaşlar elinde sağlık,borsa,moda vb.. wp database olan varsa link verebilirse çok iyi olur..
R10 da var fakat indiremiyorum üyelik istiyo :))
Şimdiden herkese teşekkür ederim..
-
şu anda elimde wp db yok fakat r10 daki linkleri verirsen indirip upload edebilirim.
-
hocam burdakileri upload etsen yeterde artar :;)
http://www.r10.net/database/861796-302-konulu-saglik-databasesi-ucretsiz.html
-
download linkini pm den veriyormuş. pm istedim geri dönüş yaptıgında upload ederim
-
çok sağol hoca ;)
-
R10 ile ilgili bu tarz bi gereksinimin olursa özel mesaj atarsın hallederim.
-
Bunu xml olarak bir anda yüklersen siten filtreye girebilir. Günde 100 konu olarak zamana yayıp yayınlamanı öneririm.
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
Bunu xml olarak bir anda yüklersen siten filtreye girebilir. Günde 100 konu olarak zamana yayıp yayınlamanı öneririm.
Mukan haklı, sakın hepsini tek seferde yayımlama, yazı oluşturma-düzenleme sayfasında tarih ayarı mevcut, ondan faydalanarak zamana yayıp otomatik yayınlatabilirsin, bu işi yapan eklentiler de vardır mutlaka. -
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------sonuçta clone site olucagından günde 1 tane bile eklese sandbox riski oldukça yüksek aynı makale onlarca sitede yer alıyor..oyüzden hazır db taraftarı bir kişi değiim .
-
herkese yardımlarından dolayı teşekkürler .. konuların içlerinde biraz değişiklik yaparak eklemeyi düşünüyorum .... ;))
-
up,