Wordpress Hizmetleri Tanıtım - Eleştiri - Öneri ( Yorumlarınızı Bekliyorum )
-
erdiburak bunu yazdı
Hocam sipariş ver yeri vasat :( paketler yanyana sıralı falan karışmış gibi daha düzenli olsa çok güzel olur.
Hayırlı olsun bu arada
Evet hocam estetik olarak o kısım vasat şimdidlik sistemin çalışıp çalışmadığını deniyordum düzenleyecem en kısa zamanda.
-
paket 2 ve 3'ün altında "paket 1 servisimiz" yazıyor.
-
Fatih bunu yazdı
paket 2 ve 3'ün altında "paket 1 servisimiz" yazıyor.
Eywallah hocam dikkatimden kaçmış :)
-
Tema hoşuma gaçtı ama bunları
bilmeyipte site açan adamın sitesinden ne hayır beklenir ki :( (sözüm sana değil müşterilerine hocam )
-
Ka1nsha bunu yazdı
Tema hoşuma gaçtı ama bunları
bilmeyipte site açan adamın sitesinden ne hayır beklenir ki :( (sözüm sana değil müşterilerine hocam )
Yorumunu çok anlamadığım için bişey diyemeyeceğim ama bu temaya bulaştığım güne lanet olsun onu diyim :)
-
hayırlı olsun wp çok basit kaçıyor artık önüne gelen kurmuş illa yardım isteyen olacaktır :)
-
zone bunu yazdı
hayırlı olsun wp çok basit kaçıyor artık önüne gelen kurmuş illa yardım isteyen olacaktır :)
Eywallah sağolasın hocam :)
-
Wordprees tema Tasarım ve kodlama paketi eklersen bu konuda yardımcı olabilirim. Ortaklık yapabiliriz
-
hımm. bak bu konu iyi oldu.
şimdi ben haber sitem için bu paketlerden birini alıp.
üzerine birde tema paketi seçebilirim.
tema kendimiz yazdırmak istiyoruz.
örneği mevcut. eğer siftah yapmadıysan söze 12 ay taksit yapıyorsan tema ve optimizasyon olaylarına başlayabiliriz :)
Allah utandırmasın :)
-
Freak bunu yazdı
hımm. bak bu konu iyi oldu.
şimdi ben haber sitem için bu paketlerden birini alıp.
üzerine birde tema paketi seçebilirim.
tema kendimiz yazdırmak istiyoruz.
örneği mevcut. eğer siftah yapmadıysan söze 12 ay taksit yapıyorsan tema ve optimizasyon olaylarına başlayabiliriz :)
Allah utandırmasın :)
Pm gönderidm hocam.