Wordpress Hosting
-
PanxeR bunu yazdı
Güzel hosting iyidir ancak sorun olduğunda çözüm üretmekten acizler. İşine gelirse kardeşim çekiyorlar.
-
mkyb bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Güzel hosting iyidir ancak sorun olduğunda çözüm üretmekten acizler. İşine gelirse kardeşim çekiyorlar.
bundan sonra sanırım "alastyr" ile çalışacağım. buradan tekrar belirtiyorum, senelerdir natro ile çalışıyordum ama artık cidden bunalttılar natrodan uzak durun.
-
İhs'de öneririm. Fiyatları tuzlu ancak destekte çok iyiler.
-
bende alastyr ile çalışıyor ve öneriyordum ama artık çalışmıyorum ve önermiyorum 2 nedeni var,
birden fazla site yapıcaksan hepsi için ayrı cpanel vermiyorlar tek panalden hallediyosun siteleri alt alta açıyosun yani bu benim için sorun degil ama bazı müşteriler panel istiyor sıkıntı oluyo
diğer nedende adamlara domain transfer edicektim bi sorun çıktı ama bunlar transfer parası almışlardı geri iade etmelerini istedim adam sanki küfür etmişim gibi geri iade yok muhasebeyle konuşup belki kredi verebiliriz dedi
ulan amk çocugu madem domain transfer olmadı o zaman parayı niye çektiniz bunun biraz daha münasip halini mail attım sonra üslübu bozmayalım falan diyip muhasebeyle yönlendirdi nakit verdiğim paramı alamadım hesabımıda kapattırdım halbuki 12 domain daha taşıyacaktım hostingleriyle beraber neyse 12 site onlara koymazda taşaklı adamlara öneriyodum artık uzak durun diyorum.
-
PanxeR bunu yazdı
-
mkyb bunu yazdı
İhs'de öneririm. Fiyatları tuzlu ancak destekte çok iyiler.
aynen ihsyi tavsiye ederim