Wordpress Hosting

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

al bi reseller arkana bakma

https://www.guzel.net.tr/

Güzel hosting iyidir ancak sorun olduğunda çözüm üretmekten acizler. İşine gelirse kardeşim çekiyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Güzel hosting iyidir ancak sorun olduğunda çözüm üretmekten acizler. İşine gelirse kardeşim çekiyorlar.

bundan sonra sanırım "alastyr" ile çalışacağım. buradan tekrar belirtiyorum, senelerdir natro ile çalışıyordum ama artık cidden bunalttılar natrodan uzak durun.

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İhs'de öneririm. Fiyatları tuzlu ancak destekte çok iyiler. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

bende alastyr ile çalışıyor ve öneriyordum ama artık çalışmıyorum ve önermiyorum 2 nedeni var,

birden fazla site yapıcaksan hepsi için ayrı cpanel vermiyorlar tek panalden hallediyosun siteleri alt alta açıyosun yani bu benim için sorun degil ama bazı müşteriler panel istiyor sıkıntı oluyo

diğer nedende adamlara domain transfer edicektim bi sorun çıktı ama bunlar transfer parası almışlardı geri iade etmelerini istedim adam sanki küfür etmişim gibi geri iade yok muhasebeyle konuşup belki kredi verebiliriz dedi 

ulan amk çocugu madem domain transfer olmadı o zaman parayı niye çektiniz bunun biraz daha münasip halini mail attım sonra üslübu bozmayalım falan diyip muhasebeyle yönlendirdi nakit verdiğim paramı alamadım hesabımıda kapattırdım halbuki 12 domain daha taşıyacaktım hostingleriyle beraber neyse 12 site onlara koymazda taşaklı adamlara öneriyodum artık uzak durun diyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

İhs'de öneririm. Fiyatları tuzlu ancak destekte çok iyiler. 

aynen ihsyi tavsiye ederim

Toplam Hit: 2662 Toplam Mesaj: 17
hosting