Wordpress İçin Hosting Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Konu güncel arkadaşlar. Natro'dan memnun değilim wp'de sekmeler arası geçiş 2 saniye, veya sayfa güncelleme. Daha hızlı çalışan host var mı ?

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Mail için kullanacaklar anladığım kadarıyla, turhost un kurumsal paketini al, 20 adet 2 gb kotalı mail açabiliyorsun hosting paketinin kotası dışında

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Mail için kullanacaklar anladığım kadarıyla, turhost un kurumsal paketini al, 20 adet 2 gb kotalı mail açabiliyorsun hosting paketinin kotası dışında

Mail için değil hocam bir doktora hazırlıyorum onun adına olacak site. Bilgi paylaşımı v.s yapacak.  parayla değil hayır işi ama benim natro'dan çektiğim sıkıntıyı çeksin istemiyorum.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

+1 tavsiye ederim kullanıyorum ticket açtınmı en fazla 30 dk içinde yanıt veriyorlar ilgileniyorlar tavsiye ederim

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Alastyrden hosting aldım. Harika görünüyor şimdilik.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Öneriler için teşekkür ederim. Alastyr ile görüştüm isterseniz 1 hafta deneme hizmeti sağlayalım dediler. Bu bile yeterince iyi bir firma olduğunun göstergesi aslında. Sanırım deneme alıp ardından tam alımı gerçekleştireceğim.

Toplam Hit: 2065 Toplam Mesaj: 17
wordpress hosting öneri