Wordpress Kitabı
-
selam müridler,
r10dan 20li yaşlarda bi üye hazırlamış kitabı. yorumlar oldukça iyi. hem yardım olsun hem de köşede dursun diye sipariş verdim bugün hepsiburada.com'dan. almak isteyen olur belki. öyle pahalı da değil.
hiçbir teknik bilgiyi bilmeden sıfırdan arama motoru dostu bi wordpress site hazırlayabileceğimizi iddia etmiş arkadaş. içindekiler kısmına baktım iyi gözüküyor. kitap elime geçince tekrardan yazarım gerçi hepsiburada'dan verdik siparişi kaç güne gelir :D
http://www.arslania.com/kitap/wp-icindekiler.pdf
kitapyurdu ve idefix'de de ilan var sanırım.
bir de şu kitabı almayı düşünüyorum. yorumu olan var mı?
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=211652&productid=kdikeyeksen67720
-
gereksiz hocam iptal et :D
-
merakımı gidereyim de verdiğimiz 20 lira olsun :D
-
ulan onune gelen kitap yazıyor
-
mack-tyner bunu yazdı:
-----------------------------
ulan onune gelen kitap yazıyor
-----------------------------harbiden.. hiç bir teknik bilgi bilmeden böyle bir site tasarlamak.. emek olmadan para kazanmak gibi birşey :))
-
wp hakkında merak ettiğin ne varsa hepsinin cevabını bulabileceğin bir kitap.
-
bu keleklerin onune gelen kitap yazıyo dedigi adam ali arslan, uluslararası bilgisayar olimpiyatlarında programlama dalında 3. olmus biri ve wp tr de onemli bir arkadaş. Varsa tr de bu adamdan daha iyi biliyorm diyen, o yazsın kitabı o para kazansın. -
20 liraya wp
30 liraya php
40 liraya seo
uzmanı olmak bir tık ötenizde :)
-
kitap geldi bugün beğendim güzel, almak isteyip de tereddüt edenler varsa alsın.
-
ASLIYUCE bunu yazdı:
-----------------------------
wp hakkında merak ettiğin ne varsa hepsinin cevabını bulabileceğin bir kitap.
-
bu keleklerin onune gelen kitap yazıyo dedigi adam ali arslan, uluslararası bilgisayar olimpiyatlarında programlama dalında 3. olmus biri ve wp tr de onemli bir arkadaş. Varsa tr de bu adamdan daha iyi biliyorm diyen, o yazsın kitabı o para kazansın.
-----------------------------hakkaten ha... araştırıp yazmak varken... Ali iyidir.