folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wordpress Kuramıyorum :/ Yardım :F ?

Wordpress Kuramıyorum :/ Yardım :F ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Başlıktan anlamışsınızdır derdimi :|

Error establishing a database connection

This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can't contact the database server at localhost. This could mean your host's database server is down.

• Are you sure you have the correct username and password?
    • Are you sure that you have typed the correct hostname?
    • Are you sure that the database server is running?

If you're unsure what these terms mean you should probably contact your host. If you still need help you can always visit the WordPress Support Forums.

Uzun zamandır uraşmıyorum bunlarla,unutmuşum.canım sıkıldı bi blog açıp uraşayım dedim beceremedim.

NOT:byethosta attım dosyaları.freehost kullanıcam yani

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Veritabanı oluşturdunmu ?

Oluşturduysan veritabanı adını ve şifresini doğru bir biçimde yazdınmı ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

oluşturdum.adını kopyalayıp yapıştırdım doğru bi şekilde.kullanıcı adı ve şifreyide doğru girdim.ama bu hatayı verdi

edit:bide

Halihazırda bir wp-config.php dosyası yok. Başlamadan önce bu dosyaya ihtiyacım var. Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? Buyrun. Kendiniz bir web arayüzü ile wp-config.php dosyası yaratabilirsiniz, ama bu tüm sunucularda çalışmayabilir. En güvenli yol bu dosyayı el ile yaratmaktır.

böyle bişey diyo,konfigürasyon dosyası yarat butonuna tıklıyorum,devam et diyip bunları girince hata veriyo işte.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

oluşturdum.adını kopyalayıp yapıştırdım doğru bi şekilde.kullanıcı adı ve şifreyide doğru girdim.ama bu hatayı verdi

Yanlış girdiğini söylüyor tekrar kontrol et.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    tekrar tekrar deniyorum ama olmuyor :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

FTP'ne bağlan wp-config-sample.php dosyasını bul adını wp-config.php olarak değiştir.Bilgilerinide düzgünce girmişsen sorun ortadan kalkar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Editlediğin dosyanın adını wp-config.php olarak değiştir hocam.k.adı ve şifrede boşluk koymamaya dikkat et c/p sırasında olabiliyor

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Şimdi denedim,dosyayı elle düzenleyipte attım adını fln değiştirip,sample olanı sildim.şimdide

diyor direk.kullanıcı adı ve şifrede boşluk yok,ona dikkat ettim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı:
    Şimdi denedim,dosyayı elle düzenleyipte attım adını fln değiştirip,sample olanı sildim.şimdide

diyor direk.kullanıcı adı ve şifrede boşluk yok,ona dikkat ettim.

Hostname yerine ne yazıyorsun peki ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:

localhostyazıyo,ona dokunmadım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı:
    Scofield bunu yazdı:

localhost yazdığım içinmi böyle oldu yani? :D

Evet.Byethostun hostname mi localhost değil.Cpanel'deki soldaki menüde yazıyor veritabanı bilgileri oradan bak.

Toplam Hit: 2216 Toplam Mesaj: 14