Wordpress Kurmama Yardım Edecek Murid ?
-
i m re n o t el (nokta) com 'a aşağıdaki temayı kurdum ama bitürlü beceremedim. kuruluma yardımcı olabilcek arkadaş varmı ?
tema : http://themeforest.net/item/soho-hotel-responsive-hotel-booking-wp-theme/full_screen_preview/5576098
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
i m re n o t el (nokta) com 'a aşağıdaki temayı kurdum ama bitürlü beceremedim. kuruluma yardımcı olabilcek arkadaş varmı ?
tema : http://themeforest.net/item/soho-hotel-responsive-hotel-booking-wp-theme/full_screen_preview/5576098
temanın download linki ile sitenin wp_admin panel bilgilerini pm ile yollarsan akşama bakayım
-
Kurdum ama beceremedim demişsin, nesini beceremedin? Kısa bir işse ben de el atabilirim.
-
Böyle temalara niyeyse ısınamadım. Anasayfa blogtan ayrı gibi. 2-3 tane tema denedim buna benzer. Anasayfa için manuel müdahale etmek gerekiyordu.
-
Ayazz bunu yazdı
Böyle temalara niyeyse ısınamadım. Anasayfa blogtan ayrı gibi. 2-3 tane tema denedim buna benzer. Anasayfa için manuel müdahale etmek gerekiyordu.
Kurumsal firma sitesi için hazırlanmış teması hocam işte, blog olarak kullanmak için pek uygun değil zaten. Şu yeni nesil tasarımlara ayar oluyorum ben de; devasa fontlar, bomboş geniş aralıklar falan. =/
-
NigraSilva bunu yazdı
Kurdum ama beceremedim demişsin, nesini beceremedin? Kısa bir işse ben de el atabilirim.
temanın önizlemesi gibi yapamadım.
resım eklencek kısmı bulamadım. sadece wordpresi kurdum hocam anlıcağnz
-
Ayazz bunu yazdı
hocam zaten otel teması bu. blog yok gibi varsay
-
Sanirsam dump file lari ve sql i import yapman gerekecek. yapamadiysan yardimci olabilirim
-
ebmarteu bunu yazdı
Sanirsam dump file lari ve sql i import yapman gerekecek. yapamadiysan yardimci olabilirim
dediğini anlamadım bile hocam :) eminim yapmamışımdır
-
şimdi cogu temada yeni bir sayfa olıuşturup sayfalarını planlıyorsun sonra anasayfanı diger sayfalarını yaptıklarınla değiştireiyorsun klasik temayı at ektinleştir bileşen degil yani
-
halletmedıysen yardım edeerım sımdı