Wordpress Program İndirme Teması Çıktı
-
Tema Özellikleri
2 Farklı Yazı Sayfası Tasarımı
2 Farklı Kategori Sayfası Tasarımı
Tema Paneli

Custom Meta Box
Tamindir'den esinlenerek geliştirilen program indirme temasıdır. Tema şuan aşağıdaki bağlantıda çalışır durumdadır.
Test aşamaları ve ufak düzenlemeleri bittikten sonra satışa sunulacaktır.
DEMOMüritlere 50TL'dir.skype:buraqgo1234567B tarafından 15/Tem/15 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -
güzel sade tema hayırlı satışlar.

Eklenme Tarihi ve Ekleyen kısımlarının sonuna : koymuşsun diğerlerinde yok. Ona bi el atarsın dikkati mi çekti. :)
-
hocam yaptığın temaların demoları yaz da belki alanlar çıkar ben bakarım mesela :))
-
demo linki konu içinde mevcut kardeş
-
Hocam Tema hakkında bir kaç şey soracağım ,
* Mobile a responsive mi ?
* Blog sayfasını , Haber sayfasına göre değişik yapma şansımız varmıdır ? tarihe göre aşağı doğru sıralansa postlar.?
*Retina okuma özelliği çok popüler theme forestteki temalarda , böyle birşey eklenebilirmi ?,
*Güncelleme çıkarıcakmısın , direk senden alanlara license key verip ?
*Eklenti desteği nedir ? nelerle test ettin ?
*yukarıdaki sorularımdan 5 te 4 ü pozitif olsun , ben alayım hocam temayı.
Saygılar
-
sarıtutku bunu yazdı
* Blog sayfasını , Haber sayfasına göre değişik yapma şansımız varmıdır ? tarihe göre aşağı doğru sıralansa postlar.?
*Retina okuma özelliği çok popüler theme forestteki temalarda , böyle birşey eklenebilirmi ?,
Saygılar
adam sormus cevap ver
-
mavitutku bunu yazdı
* Mobile a responsive mi ? Değil
* Blog sayfasını , Haber sayfasına göre değişik yapma şansımız varmıdır ? tarihe göre aşağı doğru sıralansa postlar.? Değişiklik yapabilirsin. Panelde o özellik mevcut. Zaten tarihe göre sıralanıyor. Yada demek istediğini anlamadım.
*Retina okuma özelliği çok popüler theme forestteki temalarda , böyle birşey eklenebilirmi ? Bundan haberim yok. Apple ürünleri ile alakalı birşey gibi geldi. Araştırmayı düşünmüyorum.Forever fakirlik.
*Güncelleme çıkarıcakmısın , direk senden alanlara license key verip ? Licence key yok. Genel olarak ürün facebook sayfasından yeni sürüm çıktıgında dağıtılıyor. Ama öyle her hafta güncelleme yok. Ciddi olarak eksik görülen şeyler.
*Eklenti desteği nedir ? Soruyu anlamadım. nelerle test ettin ? Pagenavi,postviews
*yukarıdaki sorularımdan 5 te 4 ü pozitif olsun , ben alayım hocam temayı. // 6 soru işareti var.
Saygılar
-
mavitutku bunu yazdı
Saygılar
tema 50 lira hoca
-
DJ_Alper bunu yazdımavitutku bunu yazdı
Saygılar
tema 50 lira hoca
hocam full özelliktekilerde 80-90 lira mevzu o değil açıkcası.
neyse hayırlı satışlar hocam.
mavitutku tarafından 16/Tem/15 12:06 tarihinde düzenlenmiştir -
hayırlı satışlar hocam
-
güzel olmuş hayırlı satışlar
worpdress program indirme teması wordpress tema wordpress wpdown teması tamindir teması