Wordpress Resim İndiren Plugin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

thumbnail olarak resmi pcden veya resim linkinden eklet tema ayarıda düzgünse otomatik olarak resmi boyuta sokar ve otomatik ftpye atar ftpden uploads klasöründe images yada cache dosyası içinde resmi bulabilirsin tabiki izinleri vermen gerekli.eklenti olarak öyle birşey olduğunu sanmıyorum.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

insidae bunu yazdı:
    -----------------------------

thumbnail olarak resmi pcden veya resim linkinden eklet tema ayarıda düzgünse otomatik olarak resmi boyuta sokar ve otomatik ftpye atar ftpden uploads klasöründe images yada cache dosyası içinde resmi bulabilirsin tabiki izinleri vermen gerekli.eklenti olarak öyle birşey olduğunu sanmıyorum.

dediğin gibi yapmam çok zor. çünkü çok fazla resimle uğraşıyorum. böyle bir plugin mutlaka olması gerek diye düşünüyorum, millet videolar çekiyor, neler yapıyor botlarla, böyle basit bir şey için plugin vardır bence.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

bende ilan eklentisi arıyorum..

nasıl bisi ariyon alper ilanmı cekicek ?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

yok öyle bi şey, yemişler seni

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:

insidae bunu yazdı:

dediğin gibi yapmam çok zor. çünkü çok fazla resimle uğraşıyorum. böyle bir plugin mutlaka olması gerek diye düşünüyorum, millet videolar çekiyor, neler yapıyor botlarla, böyle basit bir şey için plugin vardır bence.

umarım vardır ben duymadım daha doğrusu o tarafıyla uğraşmadım wordpress tr nin portala bir yaz bilen insanlar cıkabilir eğer var ise

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 2273 Toplam Mesaj: 16