folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Wordpress Sayfayı İnstagramla Eşitleme

Wordpress Sayfayı İnstagramla Eşitleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

https://kafakurdu.com/

burada fotoğraflar kısmına tıkladığımızda benim instagramımdan son fotoyu koyuyor.

ama sayfa içinde değil menüde. 

bunu o fotoğraf kısmında yapabilmem mümkünmü? ve şöyle istiyorum isteğim fotoğrafları atsın oraya düzenleyeyim filan?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

sayfanin icerisine instagramdaki fotograflari mi cekeceksin ? dogru mu anladim

bunu yapan birsuru plugin var haci

ben sunu kullaniyorum

https://tr.wordpress.org/plugins/instagram-feed/

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Aynen. Fakat her fotoğrafım değil. ben el ile seçeyim mesela orda listelencekleri. 

ben wordpress i hiç anlamıyorum bu yaptığım şeyi kendi menülerinden kurcalayarak yaptım. senin deidğin şeyi denicem bi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    patates bunu yazdı

Aynen. Fakat her fotoğrafım değil. ben el ile seçeyim mesela orda listelencekleri. 

ben wordpress i hiç anlamıyorum bu yaptığım şeyi kendi menülerinden kurcalayarak yaptım. senin deidğin şeyi denicem bi

Hocam wp yi bilal bile  kullanır azıcık  karıştırsan çözersin, zaten çıjan hatayı  googlla bir çok çözüm çıkar. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

şu an şunu yapamıyorum.

kafakurdu/fotoğraflar

bu kısımda blog yazısı şeklinde.

buraya gidildiğinde galeri görünümünde instagram bağlamaya çalışıyorum.

bakıcam sanırım site üzerinden olmuyor ftp filan o şekidle ypamam gerekicek sanırım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

hoca bak bu eklenti canavar gibi çalışıyor, pro versiyonu da var ama gerek yok kurduktan sonra instagram connect yap, ekleyeceğin sayfaya Add instagram Feed dedikten sonra seçtiğin sayı ve kolonda çıkıyor. 

çözemezsen pm at yarın halledelim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

bu wordpressin kendi içerisinden düzenlerken sol tarafta pluginlerden millet eklenti yüklüyor. Youtubedan baktım videolarına

Fakat benim orada eklenti yok bileşenler adında birşey var.

Bileşenler kısmındada sayfanın belli başlı widgetleri duruyor. arama yapıp bahsettiğiniz eklentileri bulamıyorum

biryerde okudum ben sayfayı wordpress orgdan değil wordpress.com dan almışım.

sıkıntı o yüzdenmiş

patates tarafından 26/Kas/16 08:55 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

bu wordpressin kendi içerisinden düzenlerken sol tarafta pluginlerden millet eklenti yüklüyor. Youtubedan baktım videolarına

Bileşenler kısmındada sayfanın belli başlı widgetleri duruyor. arama yapıp bahsettiğiniz eklentileri bulamıyorum

sıkıntı o yüzdenmiş

https://hakanertr.wordpress.com/2012/07/12/wordpress-com-org-farklar/

@nvidia  haftlardır çektiğimis sıkıntı filan hep bu yüzdenmiş

patates tarafından 26/Kas/16 09:41 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    patates bunu yazdı
    patates bunu yazdı

sıkıntı o yüzdenmiş

@nvedia  haftlardır çektiğimis sıkıntı filan hep bu yüzdenmiş

abi zaten panelden belli bi değişik amk paneli :D  wp panel değil. Noldu site gene kapanmış yetişemedim mevzulara

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    patates bunu yazdı
    patates bunu yazdı

sıkıntı o yüzdenmiş

abi zaten panelden belli bi değişik amk paneli :D  wp panel değil. Noldu site gene kapanmış yetişemedim mevzulara

şöyle bir yazı vardı

1-WordPress.com üzerinden ben zaten hali hazırda bir domain ismi satın almıştım, yine de blogumu wordpress.org’a taşıyabilir miyim ?

Kesinlikle evet. Eğer wordpress.com’da yer alan blogunuz için özel bir domain isminiz var ise, wordpress.org’a geçiş için tek ihtiyacınız olan hosting. Hosting ve Domain Nasıl Satın Alınırbaşlıklı yazımdan faydalanabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken, hosting paketini satın alırken, Alan Adı Yapılandırması seçeneğinde “Kayıtlı olan alan adımı nameserver (NS) bilgilerini değiştirerek kullanmak istiyorum” seçeneğini seçerek devam etmeniz.

Daha sonra wordpress.com’a girip, domain isminizin Nameserver’larını hosting’i satın aldığınız firmanın Nameserver’ları ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.

burda denilenleri yaptım godady üzerinden

site dediğin gibi yok şu an:)

bende anlamadım:)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    patates bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı
    patates bunu yazdı
    patates bunu yazdı

sıkıntı o yüzdenmiş

şöyle bir yazı vardı

1-WordPress.com üzerinden ben zaten hali hazırda bir domain ismi satın almıştım, yine de blogumu wordpress.org’a taşıyabilir miyim ?

Kesinlikle evet. Eğer wordpress.com’da yer alan blogunuz için özel bir domain isminiz var ise, wordpress.org’a geçiş için tek ihtiyacınız olan hosting. Hosting ve Domain Nasıl Satın Alınırbaşlıklı yazımdan faydalanabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken, hosting paketini satın alırken, Alan Adı Yapılandırması seçeneğinde “Kayıtlı olan alan adımı nameserver (NS) bilgilerini değiştirerek kullanmak istiyorum” seçeneğini seçerek devam etmeniz.

Daha sonra wordpress.com’a girip, domain isminizin Nameserver’larını hosting’i satın aldığınız firmanın Nameserver’ları ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.

burda denilenleri yaptım godady üzerinden

site dediğin gibi yok şu an:)

bende anlamadım:)

godady üzerinden değil abi ya  dur  halledecem onu ben  saat 2'de aöf sınavım var  akşam bana mesaj at lütfen kaç gündür söz veriyorum unutuyorum akşam bi hello çak bana whatsapptan... Hatta  3-4 gibide  olur....

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
Toplam Hit: 1552 Toplam Mesaj: 16
wordpress