Wordpress Sayfayı İnstagramla Eşitleme
-
burada fotoğraflar kısmına tıkladığımızda benim instagramımdan son fotoyu koyuyor.
ama sayfa içinde değil menüde.
bunu o fotoğraf kısmında yapabilmem mümkünmü? ve şöyle istiyorum isteğim fotoğrafları atsın oraya düzenleyeyim filan?
-
sayfanin icerisine instagramdaki fotograflari mi cekeceksin ? dogru mu anladim
bunu yapan birsuru plugin var haci
ben sunu kullaniyorum
https://tr.wordpress.org/plugins/instagram-feed/
-
Aynen. Fakat her fotoğrafım değil. ben el ile seçeyim mesela orda listelencekleri.
ben wordpress i hiç anlamıyorum bu yaptığım şeyi kendi menülerinden kurcalayarak yaptım. senin deidğin şeyi denicem bi
-
patates bunu yazdı
Aynen. Fakat her fotoğrafım değil. ben el ile seçeyim mesela orda listelencekleri.
ben wordpress i hiç anlamıyorum bu yaptığım şeyi kendi menülerinden kurcalayarak yaptım. senin deidğin şeyi denicem bi
Hocam wp yi bilal bile kullanır azıcık karıştırsan çözersin, zaten çıjan hatayı googlla bir çok çözüm çıkar.
-
şu an şunu yapamıyorum.
kafakurdu/fotoğraflar
bu kısımda blog yazısı şeklinde.
buraya gidildiğinde galeri görünümünde instagram bağlamaya çalışıyorum.
bakıcam sanırım site üzerinden olmuyor ftp filan o şekidle ypamam gerekicek sanırım
-
hoca bak bu eklenti canavar gibi çalışıyor, pro versiyonu da var ama gerek yok kurduktan sonra instagram connect yap, ekleyeceğin sayfaya Add instagram Feed dedikten sonra seçtiğin sayı ve kolonda çıkıyor.
çözemezsen pm at yarın halledelim.
-
bu wordpressin kendi içerisinden düzenlerken sol tarafta pluginlerden millet eklenti yüklüyor. Youtubedan baktım videolarına
Fakat benim orada eklenti yok bileşenler adında birşey var.
Bileşenler kısmındada sayfanın belli başlı widgetleri duruyor. arama yapıp bahsettiğiniz eklentileri bulamıyorum
biryerde okudum ben sayfayı wordpress orgdan değil wordpress.com dan almışım.
sıkıntı o yüzdenmiş
-
patates bunu yazdı
bu wordpressin kendi içerisinden düzenlerken sol tarafta pluginlerden millet eklenti yüklüyor. Youtubedan baktım videolarına
Bileşenler kısmındada sayfanın belli başlı widgetleri duruyor. arama yapıp bahsettiğiniz eklentileri bulamıyorum
sıkıntı o yüzdenmiş
https://hakanertr.wordpress.com/2012/07/12/wordpress-com-org-farklar/
@nvidia haftlardır çektiğimis sıkıntı filan hep bu yüzdenmiş
-
patates bunu yazdıpatates bunu yazdı
sıkıntı o yüzdenmiş
@nvedia haftlardır çektiğimis sıkıntı filan hep bu yüzdenmiş
abi zaten panelden belli bi değişik amk paneli :D wp panel değil. Noldu site gene kapanmış yetişemedim mevzulara
-
Nvidia bunu yazdıpatates bunu yazdıpatates bunu yazdı
sıkıntı o yüzdenmiş
abi zaten panelden belli bi değişik amk paneli :D wp panel değil. Noldu site gene kapanmış yetişemedim mevzulara
şöyle bir yazı vardı
1-
WordPress.com üzerinden ben zaten hali hazırda bir domain ismi satın almıştım, yine de blogumu wordpress.org’a taşıyabilir miyim ? Kesinlikle evet. Eğer wordpress.com’da yer alan blogunuz için özel bir domain isminiz var ise, wordpress.org’a geçiş için tek ihtiyacınız olan hosting. Hosting ve Domain Nasıl Satın Alınırbaşlıklı yazımdan faydalanabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken, hosting paketini satın alırken,
Alan Adı Yapılandırması seçeneğinde “Kayıtlı olan alan adımı nameserver (NS) bilgilerini değiştirerek kullanmak istiyorum” seçeneğini seçerek devam etmeniz. Daha sonra wordpress.com’a girip, domain isminizin Nameserver’larını hosting’i satın aldığınız firmanın Nameserver’ları ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.
burda denilenleri yaptım godady üzerinden
site dediğin gibi yok şu an:)
bende anlamadım:)
-
patates bunu yazdıNvidia bunu yazdıpatates bunu yazdıpatates bunu yazdı
sıkıntı o yüzdenmiş
şöyle bir yazı vardı
1-
WordPress.com üzerinden ben zaten hali hazırda bir domain ismi satın almıştım, yine de blogumu wordpress.org’a taşıyabilir miyim ? Kesinlikle evet. Eğer wordpress.com’da yer alan blogunuz için özel bir domain isminiz var ise, wordpress.org’a geçiş için tek ihtiyacınız olan hosting. Hosting ve Domain Nasıl Satın Alınırbaşlıklı yazımdan faydalanabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken, hosting paketini satın alırken,
Alan Adı Yapılandırması seçeneğinde “Kayıtlı olan alan adımı nameserver (NS) bilgilerini değiştirerek kullanmak istiyorum” seçeneğini seçerek devam etmeniz. Daha sonra wordpress.com’a girip, domain isminizin Nameserver’larını hosting’i satın aldığınız firmanın Nameserver’ları ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.
burda denilenleri yaptım godady üzerinden
site dediğin gibi yok şu an:)
bende anlamadım:)
godady üzerinden değil abi ya dur halledecem onu ben saat 2'de aöf sınavım var akşam bana mesaj at lütfen kaç gündür söz veriyorum unutuyorum akşam bi hello çak bana whatsapptan... Hatta 3-4 gibide olur....